Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 04 14

„Apocalyptica“ Vilniuje ieškos pamėgto alaus

Trečiadienį Vilniuje įvyks garsiausios Suomijos roko grupės „Apocalyptica“ koncertas. Pirmą kartą Lietuvoje violončelininkai pasirodys gyvai su profesionaliu vokalistu. Neblogai lietuvišką publiką pažįstantys „Apocalyptica“ jau pradėjo ruoštis artėjančioms gastrolėms. Muzikantai neslepia, kad vienas pirmųjų jų laukiančių darbų atvykus į Vilnių bus atsigaivinti pamėgtu lietuvišku alumi.
„Apocalyptica“
„Apocalyptica“ / „Makroconcert“ nuotr.

Pasak ne kartą mūsų šalyje grojusių suomių, visi pasirodymai Lietuvoje jiems buvo ypač sėkmingi, grupė susilaukdavo audringo publikos palaikymo, todėl atvykti čia visuomet malonu, teigiama pranešime spaudai.

„Visi iki šiol Lietuvoje vykę koncertai mums labai patiko. Tiek gerbėjų dėmesys, tiek jūsų saulė, kuri atvykus iš namų Suomijoje kepina lyg Pietų kraštuose, paliko tik pozityvius prisiminimus, todėl pas jus grįžti visuomet smagu. Negaliu nepaminėti ir lietuviško alaus. Jūsų žmonės kaip ir vokiečiai, labai juo didžiuojasi, po koncertų gerbėjai nuolat kviečia pratęsti vakarėlį neformalioje aplinkoje, toliau nuo žurnalistų fotoaparatų. Pernai ragavome labai skanaus lietuviško alaus. Nepamenu jo pavadinimo, tikiuosi pavyks atrasti šiek tiek laiko ir atskridę į Lietuvą galėsime pasivaikščioti po Vilniaus barus“, – telefonu pasakojo „Apocalyptica“ būgnininkas Mikko Siren.

Trečiadienio vakarą Vilniuje įvyksiančiame koncerte „Apocalyptica“ pristatys milžiniškos sėkmės visoje Europoje ir JAV sulaukusį albumą „Worlds Collide“. Kartu su vokalistu Topi Johansson suomiai atliks „I don‘t care“, „I am not Jesus“, „Helden“ ir kitus garsiausius „Apocalyptica“ hitus, o taip pat grupę išgarsinusias instrumentines violončelių kompozicijas.

Vienintelis „Apocalyptica“ pasirodymas įvyks balandžio 15 dieną, 20 valandą, Vilniuje, „Utenos pramogų arenoje“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius