Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 11 15

Artėjant koncertui Kaune, grupė SEL dovanoja naują dainą „Tarp amžinybės“

Grupė SEL intensyviai ruošiasi įspūdingiausiam metų koncertui, kuris įvyks gruodžio 25 d. Kauno Žalgirio arenoje. Savo gerbėjams SEL žadėjo padovanoti ne vieną staigmeną. Pirmąja dovana tapo nauja grupės daina „Tarp amžinybės“.
SEL koncertas Kalnų parke
SEL koncertas Kalnų parke / Organizatorių nuotr.

Naujausios grupės dainos pavadinimas atspindi šių dienų aktualijas ir jausmus, o pačioje dainoje ieškomi atsakymai į amžinus klausimus apie laiko tėkmę, jausmus, tarpusavio supratimą. daug prasmės apie laiko tarpą, jausmus, supratimą.

„Šioje dainoje galima rasti daug ką. Tai tarsi ir apie šį sunkų laikotarpį. O kartu ir apie mūsų kasdieninį gyvenimą, jausmus, meile. Kiekvienas dainoje atras tai kas jam artima“, – dainos atsiradimo aplinkybes ir pagrindinę idėją komentavo Egidijus Dragūnas.

VIDEO: SEL - Tarp Amžinybės [Oficialus Audio]

Pristatydami naują dainą „Tarp amžinybės“, grupės nariai tikisi, kad ji susilauks didžiulio klausytojų dėmesio, kaip neseniai pasirodžiusios dainos „Tik Tok“ ir „Skrendu“ (atliktos kartu su atlikėju Soliaris) bei su grupė „NEO“ išleistas singlas „Tarp sienų keturių“.

Paklaustas, ar šios dainos skambės Kauno Žalgirio arenos, Egidijus nebuvo linkęs atvirauti: „Skambės daug dainų. O kurios iš jų skambės būtent šiame sužinos tik tie kurie atvyks į koncertą.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius