Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 03 19

Atlikėja Aistay naujausiame savo kūrinyje klausia: „Kaip išsaugoti jausmus?“

Šiandien atlikėja Aistė Tomkevičiūtė-Aistay pristato dainą „Kaip išsaugot“ iš muzikinio albumo (angl. extended play, EP) „Kodėl ir Kaip“. Aistay 4 dainų EP yra konceptualus tuo, jog kiekviena daina kelia klausimus: kaip ir kodėl. „Juk nors mes esame ir be galo skirtingi – mūsų jausmai veikia panašiai, nors mūsų istorijos skirtingos – klausimus dažnai užduodame tokius pačius“, – sako atlikėja Aistay.
Aistay
Aistay / Martyno Plepio nuotr.

Pristatoma pirmoji iš EP daina „Kaip išsaugot“. Dainoje kalbama apie santykį su mylimuoju, apie jausmus, kurie, natūralu, jog kinta.

„Kaip išsaugoti jausmus, kai pasaulis toks painus, kaip neišsibarstyt, kai mes abu imame klyst“ – dainuoja atlikėja.

Dainoje atsispindi ir sustiprėjęs individualizmas, ypač šiuo pandemijos laikotarpiu: „Nors buvome mes dviese, bet kartu kiekvienas sau“.

„Manau daugeliui yra pažįstamas toks jausmas, toks etapas, kurį kartais tiesiog reikia išlaukti. Dainoje keliami klausimai yra paprasti ir kartu sudėtingi, o atsakymo vieno nėra“, – pasakoja Aistay.

VIDEO: Aistay - Kaip išsaugot

„Šįkart norėjau urbanistinių patalpų, tad džiaugiausi atradusi „Drobės“ fabriko pastatą. Esu dėkinga, kad buvo suteikta ne tik vieta kūrybai, bet ir laisvė. Taip pat be galo džiaugiuosi komanda, kuri liko už kadro, bet padarė neįtikėtinus darbus.

Prie šio projekto prisidėjo ir mano sumanymus išpildė kūrybiškas operatorius ir montuotojas Aurimas Šidiškis, apšvietėjas Julijus Nosovas, stiliumi ir aplinka rūpinosi „Come in“ studijos įkūrėja Erika Valiukaitė. Buvo be galo gera dirbti su profesionaliais ir kūrybingais žmonėmis.

„O už šios dainos ir klipo įgyvendinimą esu dėkinga autorių teisių asociacijai LATGA“, – pranešime spaudai atskleidžia atlikėja Aistay.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius