Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 06 20

Atlikėja Aistė Tomkevičiūtė-Aistay pristato kelionėmis alsuojančią dainą: įvertinkite

Aistė Tomkevičiūtė-Aistay išleidžia kelionėmis alsuojantį kūrinį. Ritmas labai tinkamas šiltoms vasaros dienoms, o tekstas priverčia nusikelti kažkur toli.
Aistė Tomkevičiūtė
Aistė Tomkevičiūtė / Asmeninio albumo nuotr.

„Norėjau, kad daina būtų vasariška ir lengva, kad skatintų prisiminti gražias aplankytas vietas, kad sužadintų norą kelionei, ir nebūtinai fizinei, o dvasinei kelionei rasti save iš naujo“, – teigia Aistė.

„Šiuolaikiniai žmonės tiesiog yra užsikrėtę kelionių manija: kai kurie iškeliauja pusmečiui ar metams, kiti užsisako bilietus kone metams į priekį ir gyvena kelionių laukimu. Kelionėse įvyksta labai įdomių dalykų: labiau susipažįstame su savimi, išeiname iš komforto zonų, perlipame įsivaizduojamus bendravimo, kalbos barjerus, išlaisviname save.

Asmeninio albumo nuotr./Aistė Tomkevičiūtė-Aistay
Asmeninio albumo nuotr./Aistė Tomkevičiūtė-Aistay

Vis dažniau žmonės keliauja vieni tam, kad pailsėtų nuo rutinos, kad užmirštų kasdienes problemas. Dažnu atveju, kai išvykstama ilgesniam laikui – žmogus nori pradėti kažką iš naujo, nori įsiklausyti į savo vidinį balsą“, – sako atlikėja Aistay.

Kaip rašoma pranešime spaudai, tai – jau antrasis Aistės Tomkevičiūtės – Aistay, Kasparo Niko Bariso ir Artiomo Penkevičiaus bendras darbas.

Kviečiame pasinerti į atostogų nuotaiką:

VIDEO: Aistay - Iškeliaut

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius