-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 06 07

Atlikėja Kaia pristato vaizdo klipą savo singlui iš pirmojo solinio albumo: įvertinkite

Dar praėjusią savaitę surengusi pirmojo solinio albumo „Press To ATO“ pristatymą, atlikėja KAIA šiandien dalinasi pirmuoju singlu „Gerai Darai“ bei jo vaizdo klipu.
KAIA
KAIA / Eglės Dabkutės nuotr.

„Šie metai itin kupini iššūkių, nuotykių bei dosnūs savo įvairovės – pokyčiai asmeniniame gyvenime, didelis koncertų kiekis, pirmasis solinis albumas ir pirmasis koncertas festivalyje – man, kaip nepriklausomai atlikėjai, tai ypač užimtas laikotarpis, rūpintis ne tik kūrybiniu procesu, bet ir jo įgyvendinimu, yra nemenka užduotis“, – sako atlikėja, šią vasarą kartu su muzikos prodiuseriu Leonu Somovu pasirodysianti festivalyje „Granatos Live“.

Albumas „Press To ATO“ atlikėjos žodžiais yra jos duoklė muzikai. KAIA teigia pirmąkart sau leidusi per tokį trumpą laiką sukurti, suprodiusuoti ir išleisti net dešimtį dainų, nes, pasak jos, kartais perfekcionistai kūrėjai užsisuka rate, iš kurio labai sunku ištrūkti.

„Tobulini kompoziciją, vėliau – garso inžineriją, tuomet atsiranda kažkas, kas nepatinka tekste, ir neretai tam nėra galo. Šįkart klausiau ne proto, o intuicijos. Iš savo pusės padariusi tiek, kiek leidžia mano galimybės, darbą perleidau profesionaliems prodiuseriams, ir tiesiog paleidau“, – sako KAIA.

Atlikėjos žodžiais, naujasis albumas yra „subalansuotas moterims, tačiau tiks paklausyti ir vyrams“. „Tai vientisa istorija, dėl to labai patartina albumo klausyti viso kaip bendros kompozicijos. „Gerai Darai“ yra istorijos pradžios motyvas.“

Dainos vaizdo klipas režisuotas ir filmuotas Audriaus Dzimidavičiaus.

„Su Audriumi, kaip ir su kitais, prisidėjusiais prie šio albumo kūrybinio proceso, esame draugai, todėl buvo labai smagu su juo pabraidyti po Vilniaus naktinį gyvenimą ir fiksuoti tai, kas iš tiesų vyksta. Šia daina ir klipu norėjome parodyti, jog už kiekvieno išsišokimo, kiekvienos peržengtos ribos, kiekvieno naktinio nuotykio slepiasi kita istorija. Galbūt tai sudaužyta širdis, galbūt įžeistas ego ir dar galimai milijonas kitų priežasčių ir pretekstų būtent tą naktį pamiršti viską.

„Gerai Darai“ – provokuojanti daina, todėl ir klipą kartu su Audriumi jai kūrėme tikrą, nesuvaidintą, nepagražintą. Man 27-eri, tad nebebandau atrodyti visiems graži, noriu tiesiog būti tikra. Manau, daug mano kartos jaunų moterų supras tiek albumo, tiek dainos prasmę ir tam tikrose dainose aprašomose situacijose ras dalelę savęs“, – sako atlikėja.

Įvertinkite naująjį atlikėjos singlą:

VIDEO: KAIA - Gerai Darai

Albumas „Press To ATO“, kurtas kartu su muzikos prodiuseriais „Hitų Kepykla“ (Plucando, Edgaras Žaltauskas ir Kasparas Meginis), netrukus pasieks klausytoją. „Esu dėkinga likimui, jog mane supa labai geri draugai, su kuriais kartu augu, su kuriais galime dalytis kūrybiniu procesu ir produktu. Šiandien galiu ramia širdimi pasakyti, jog albumas nebepriklauso man, nuo šiol jis skirtas žmonėms“, – pasakoja KAIA.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius