-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 01 13

Atlikėja Lina Štalytė dalijasi daina ir vaizdo klipu iš Paryžiaus – „Big City“

„Šiuo metu gyvenu dar esančia euforija po ką tik išleisto klipo ir naujos dainos „Big City“, – sako atlikėja Lina Štalytė. Į Lietuvą iš Prancūzijos trumpam grįžusi muzikantė dalijasi Lietuvai dar nematytu vaizdo klipu ir daina.
Lina Štalytė
Lina Štalytė / Asmeninio albumo nuotr.

Prieš žiemos šventes pasaulį pasiekusi nauja Linos daina gimė Niujorke, o užaugo Paryžiuje. „Norėjosi į uždarą karantino gyvenimą įberti šiek tiek pompastiškumo, žvilgesio ir pasakos. Pasirinkau išleisti būtent šią dainą, nes norėjau atnešti pozityvumo, kad 2021 metai prasidėtų su šypsena“, – savo dainą pristato kūrėja.

Klipo kūrimas bei filmavimas vyko kur kas spontaniškiau. „Viską suorganizavome per penkias dienas. Sakyčiau, tobula improvizacija. Draugė dizainerė Roxane Scudier per tris dienas pasiuvo suknelę pagal mano prašymą, kita draugė Marie Luce Robin mums atidarė duris klipo filmavimui“, – prisimena Lina. Vaizdo klipą kūrė videomenininkas Luca Bozzi.

Lina Štalytė – Big City:

VIDEO: Lina Stalyte - Big City (Acoustic) - Official Video

Šiuo metu Lietuvoje karantiną leidžianti muzikantė dainos „Big City“ klausyti kviečia skaitmeninėse platformose Spotify, Youtube, Apple Music, Bandcamp, Deezer ir Soundcloud.

„Man pačiai daina primena, kodėl aš atvažiavau į triukšmingą ir didelį miestą, kodėl aš vis dar jį mėgstu ir noriu jame būti. Mane traukia miesto spalvos, renginiai, kultūra, teatras ir kinas, kurių šiuo metu esame visi labai pasiilgę“, – sako dainininkė ir priduria, jog nors ir yra didelio miesto mėgėja, kartais labai gera nuo jo pabėgti ir pasislėpti Lietuviškoje žiemoje – toli nuo visko.

Stopkadro nuotr./Lina Štalytė klipo filmavime
Stopkadro nuotr./Lina Štalytė klipo filmavime

Lietuvos publikai mažiau pažįstama atlikėja šiuo metu muziką kuria Paryžiuje. Čia ji 2016 m. išleido džiazo – soulo muzikos EP „STALYTE“, o po kelių metų su savo muzikantų kvintetu jau koncertavo ne tik Paryžiuje, bet ir Ispanijoje bei Madagaskare.

Nepaisant sunkumų, 2020-ieji kūrėjai buvo darbingi metai. Lina nuotoliniu būdu pradėjo kurti dainas kartu su Londone gyvenančiu prodiuseriu Lefu Germenliu. Taip pat surengė keletą koncertų Paryžiuje bei nemažai – internete. Be to, išleido du singlus – „Enjoy my day“ ir „Big City”.

Asmeninio albumo nuotr./Lina Štalytė
Asmeninio albumo nuotr./Lina Štalytė

„2021 metais esu paruošusi labai daug siurprizų. Išeisiantys nauji kūriniai bus labiau soulo – disko stiliaus. Klausytojai, pažįstantys Liną Štalytę, pamatys ir išgirs kitą mano pusę. Šiuo metu linkstu prie naujo skambesio ir labai laukiu, kol naujus kūrinius pavyks pristatyti Lietuvos auditorijai“, – sako Lina.

„Labai norėčiau atvažiuoti su savo muzikantais. Man koncertuoti Lietuvoje yra svarbu – jeigu mano dainos ir energija gali įkvėpti bent vieną žmogų siekti savo svajonių ir nepasiduoti, tai mano tikslas bus pasiektas. Būnant Lietuvoje gimė ir augo mano svajonės būti dainininke.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius