Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 05 28

Atlikėja Rūpa naujoje dainoje atskleidžia filosofiją apie amžiną žmogaus virsmą

Jau antrą savo kūrinį pristatanti atlikėja Rūpa kviečia apmąstyti savo buvimo šiame pasaulyje prasmę ir primena, kad asmenybė visada turi galimybę keistis, augti ir tobulėti. Dainoje ir vaizdo klipe „Body after Body“ atskleidžiama filosofija apie amžiną žmogaus virsmą, sielos kelionę iš kūno į kūną ir primena, kad visada galime pakilti iš duobės ir gyventi pilnavertį gyvenimą.
Rūpa
Rūpa / Asmeninio albumo nuotr.

„Ši daina ir vaizdo klipas yra tęsinys mano pirmojo kūrinio apie žmogaus transformaciją. Tęsiu dainų trilogiją, kurioje parodomas žmogaus augimas ir kilimas iš emocinės duobės, vidinio dugno, nevilties, pasimetimo ir desperacijos.

Šias būsenas atspindėjo pirmasis vaizdo klipas ir daina „Dirty heart“. Žmogus nerado išeities, pasitenkinimo ir laimės šiame pasaulyje, bet suprato, kad reikia kilti ir keistis“, – pasakoja atlikėja Rūpa.

Naujausiame kūrinyje „Body after Body“ moteris apdainuoja žmogaus ryžtą pasyvumo ir beviltiškumo jausmus savyje transformuoti į judesį, kuris išlaisvina nuo slogių minčių ir suteikia viltį, kad gyvenimas gali būti gražus ir prasmingas. Nors tokie pasikeitimai ir pozityvūs, bet atsiranda pervargimas, perdegimas. Tačiau tuo pačiu viduje kyla filosofiniai apmąstymai ir jis pradeda ieškoti savo kančių priežasties.

Naujausią Rūpos kūrinį „Body after Body“ galite pamatyti ir išgirsti čia:

VIDEO: RŪPA - Body after Body (Official Music Video PART 2/4)

„Ir kaip dažnai gyvenime nutinka, į rankas netikėtai papuola knyga, apverčianti mąstyseną ar nušviečianti ta šviesa, kurios žmogus taip laukė ir ieškojo. „Daina „Body after Body“ yra apie nesibaigiantį mirčių ir gimimo ratą šiame pasaulyje.

Kaip rašoma vienos svarbiausių hinduizmo knygų – Bhagavad Gitos – posme, įkūnytoji siela, būdama dar šiame kūne, visą laiką keliauja iš vaikystės į jaunystę ir senatvę, taip ir po mirties ji pereina į naują kūną. Tokie kitimai sveikai protaujančio žmogaus neklaidina.“

Stopkadro nuotr./Atlikėjos Rūpos vaizdo klipo akimirkos
Stopkadro nuotr./Atlikėjos Rūpos vaizdo klipo akimirkos

Atlikėjos Rūpos tikslas yra atspindėti greitai lekiantį gyvenimą, jame įsispaudžiančias skaudžias ir laimingas akimirkas. O mąstant, kad po šio dar bus ir kitas gyvenimas su savo kančiomis ir džiaugsmais, neapleidžia klausimas, kokia viso to sukimosi ir gyvenimų kartojimosi prasmė.

„Pati savęs nuolat to klausiu, dažnai apmąstau savo būtį šiame pasaulyje. Ieškau atsakymų. Ne visi jie paprasti ir lengvai įgyvendinami. Bet tuo pačiu ateina suvokimas, kad viskas yra įmanoma, jei nuoširdžiai stengiesi ir tiki“, – pasakoja Rūpa.

Stopkadro nuotr./Atlikėjos Rūpos vaizdo klipo akimirkos
Stopkadro nuotr./Atlikėjos Rūpos vaizdo klipo akimirkos

Muzikinės padangės naujokė pasakoja, kad kūryba joje užgimė, po ženklių gyvenimo pokyčių, skaudžių netekčių ir apdovanojančių atradimų.

„Kiekviena stipri emocija ir išgyvenimai išsiliedavo manyje melodijomis. Karantinas, sustabdęs mano visas veiklas, leido tą vidinį srautą įkūnyti. Su vyru, žinomu muzikantu Laimonu Janču, pagaliau radome laiko sudėlioti tas melodijas į dainas ir tai tapo mūsų bendru kūrybiniu projektu. Man šios trilogijos kūrimas leido stabtelėti ir apmąstyti savo buvimo čia prasmę, pamokų neišvengiamybę ir vidinį tikslą – kuria linkme turėtų eiti mano gyvenimas. Norėčiau ir savo dainų klausytojui dovanoti tokią galimybę“, – vidinius troškimus atskleidžia atlikėja Rūpa.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius