Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 11 14

Atlikėjai Džei Džei ir Valerija Iljinaitė ruošiasi kalėdinių koncertų maratonui

Atlikėjas Džei Džei ,jaunimo tarpe išgarsėjęs pristadydamas savo pirmuosius singlus („Noriu matyti tave“ ir „Krabas“), prodiusuojamas Arvydo Martinėno, šiemet kalėdinį laikotarpį ketina paskirti koncertams su „Lietuvos balso“ pirmojo sezono finalininke Valerija Iljinaite.
Valerija Iljinaitė
Valerija Iljinaitė / Asmeninio albumo nuotr.

„Šie koncertai bus kitokie, labai daug jų grosime vien „iš idėjos“, kadangi norime padaryti šias šventes ypatingas visiems. Grosime vaikų namuose ir kitose įstaigose, labdaringuose renginiuose“, – pasakojo charizmatiškasis atlikėjas.

Asmeninio albumo nuotr./Džei Džei
Asmeninio albumo nuotr./Džei Džei

„Su Justu esam pažįstami labai seniai ir į sceną drauge žengsime jau ne pirmąjį kartą. Bus įdomu, tikiuosi atrasime naujų sąskambių ir spalvų savyje. Džiugu, kad su mumis bus ir muzikantų grupė, padėsianti pajausti viską dar jautriau. Tikiuosi, šiemet pavyks išpildyti vieną mano svajonių ir surengti kalėdinį koncertą Panevėžio vaikų namų bendruomenei bei senelių namams. Taip pat pakviesime prisijungti ir kraštiečius, norisi, kad tokiu laikotarpiu liktų kuo mažiau vienišų širdžių“, – savo planus džiugiai pasakojo jaunoji atlikėja.

Anot dainininkų, programa bus labai įvairiapusiška, spalvinga, kadangi atliekami kūriniai bus skirtingi, pradent lietuviškais hitais, savos kūrybos dainomis, baigiant gražiausioms kalėdinėms baladėms. „Mes čia įdėsime visą širdį ir klausytojui suteiksime jaukumo. Ko sieksime labiausiai – jaukumo klausytojui, širdies virpulio... Kalėdinės nuotaikos, tokios, kokią jausdavome vaikystėje“, – pokalbį baigė atlikėjas Justas Blaževičius, besislepiantis po Džei Džei slapyvardžiu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius