Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 10 16

Atlikėjas Beissoul: „Ukrainoje mečiau alkoholį ir rūkymą“

Tik vakar iš Ukrainos sugrįžęs lietuvių elektroninės muzikos duetas „Beissoul & Einius“ neatsigauna nuo patirtų įspūdžių. „Įspūdžiai neišdildomi, nuvykęs ten nustojau vartoti alkoholį ir rūkyti, ten visko tiek daug, kad tiesiog nebelieka laiko nereikalingiems ir beprasmiškiems užsiėmimams“, – sako Artūras Žabas-Beissoul.
Beissoul
Beissoul / Asmeninio albumo nuotr.

Pasak dueto narių, didelį įspūdį paliko be galo nuoširdūs ir geranoriški ukrainiečiai. Vis dėlto daugiausiai emocijų suteikė koncertai, o ypač pagrindinis „Stereoplaza“ arenoje kartu su ukrainiečių žvaigždėmis „The Hardkiss“. Arenoje susirinko apie 10 tūkstančių žiūrovų, kurie liko sužavėti pasirodymais. „Dar tą patį vakarą po koncerto pasipylė padėkos ir kvietimai sugrįžti mūsų „Facebook“ puslapyje. Tai dar papildė emocijų jūrą“, – džiaugiasi atlikėjas.

Nors prieš keletą savaičių pristatytas dueto kūrinys ukrainiečių kalba taip pat sulaukė didelio pasisekimo, tačiau žvelgiant į koncerto dalyvių atsiliepimus, negalima nepastebėti, kad ypač efektingi yra gyvi pasirodymai. „Tai buvo kažkas nepamirštamo. Jūsų muzika nepanaši į jokią kitą muziką ir esate lyg savo kosmose“, – komentavo viena koncertų dalyvė. „Vyrai, jūs man patikote labiau nei „The Hardkiss“! Jūsų pasirodymas buvo neįtikėtinas! Jūs nuostabūs!“, – emocingai komentavo kita.

Paklausus, kur tokios sėkmės paslaptis, atlikėjas buvo atviras. „Visų sėkmių paslaptis yra darbas ir tikslo siekimas. Būtent tai mes ir darome, ir linkime visiems ir visada daryti būtent tai, kas patinka labiausiai. Ukrainiečiai mus myli todėl, kad ir mes juos lygiai taip pat mylime. Aš šiek tiek kalbu ukrainietiškai, po šios kelionės kalba dar patobulėjo, tad galėjome susikalbėti jų ir mano gimtąja kalba“, – sako A.Žabas-Beissoul. Pasak jo, jį ir ukrainiečius suvienijo nuoširdumas ir muzika bei priduria: „Tiesiog aš ir Ukraina esame vieno kraujo ir klausytojai tai jaučia“.

Lietuvių dueto jau ne pirmo vizito į Ukrainą tikslas be koncertų – daugiau nei dešimt interviu radijo stotims ir televizijoms. Kaip teigia atlikėjas, nebuvo išvengta ir politinių temų. „Davėme iš tiesų daug interviu. Dažniausi klausimai, žinoma, apie kūrybą, mūsų muzikos istoriją. Bet buvo paliestos ir politikos temos. Šiuo metu opiausios temos yra atviros visiems ir tiek politikai, tiek menininkai ar medikai yra klausinėjami to paties“, – teigia A.Žabas -Beissoul. 

Pastaruoju metu užsienyje daugiau nei Lietuvoje koncertuojantys „Beissoul & Einius“ visur sulaukia didelio pasisekimo. Prieš savaitę duetas buvo ypač šiltai sutiktas Rygoje vykusiuose koncertuose, prieš keletą dienų didelio pasisekimo sulaukta Ukrainoje. Mėnesio pabaigoje duetas išvyksta koncertui Vokietijoje.

Vis dėlto tarp intensyvių kelionių dueto muziką bei šokį bus galima išvysti ir Lietuvoje. Jau šį penktadienį ir šeštadienį numatyti koncertai Šiauliuose ir Panevėžyje, o spalio 24 dieną – Vilniuje klube „Tamsta“.

Pamatykite ištrauką iš „Beissoul & Einius“ pasirodymo Ukrainoje, kuriame duetas sulaukė itin didelio palaikymo.

VIDEO: Beissoul & Einius Show in Stereo Plaza (Ukraine)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius