-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2020 08 31

Atlikėjo MEANDI dedikacija vasarai: išlydi su kūriniu „Summertime“

Nors šiandien – paskutinė vasaros diena, MEANDI pristato naujausią dainą apie šį metų laiką bei saulėtus vaizdus iš Nidos. Tai – dar vienas autorinis kūrinys, kurio klipą režisavo pats atlikėjas.
Atlikėjas „Meandi“
Atlikėjas „Meandi“ / Luko Balandžio / 15min nuotr.
Temos: 3 Muzika Vasara Dainos

Prieš daugiau nei mėnesį MEANDI savo gerbėjus nustebino pristatydamas dainą „Shy“ ir jautriąją savo kūrybos pusę. Kūrinys „Summertime“ kaip ir „Shy“ taip pat kupinas melancholijos, nostalgijos, ramybės.

„Man vasara nėra tik eilinis metų sezonas, tai – gerai praleistas laikas, kurį norisi prisiminti. „Summertime“ ne veltui lyriška daina, pristatoma paskutinę vasaros dieną.

Juk baigiantis rugpjūčiui, dauguma pradedame jausti liūdesį ir nostalgiją vasaros nuotykiams, praėjusioms atostogoms, jūrai, saulei. Todėl ši daina ir yra tarsi dedikacija išeinančiai vasarai, jos šilumai ir grožiui“, – pasakojo atlikėjas.

Pokalbis 15min studijoje – vaizdo įraše:

VIDEO: Meandi premjera: išvyskite dainos „Summertime“ vaizdo klipą

Paties MEANDI režisuotas kūrinio vaizdo klipas įamžintas skirtingose Nidos vietose. Kaip pasakoja atlikėjas, nors klipo idėja kilo jau daugiau nei prieš du metus, tik parašius dainą, filmavimas vyko be sudėtingų pasiruošimo darbų ir iš anksto parašyto scenarijaus.

„Vasarą žmonės spontaniškesni ir linkę dažniau improvizuoti. Taip su komanda atsitiko ir mums. Tiesiog prikrovėme pilną automobilį skirtingų daiktų, kurie, galvojome, jog gali praversti filmavimui, ir išvykome ieškoti laimės į savitu žavesiu išsiskiriančią Nidą.

MEANDI – „Summertime“:

VIDEO: MEANDI - SUMMERTIME (Official Music Video)

Nors daug neplanavome ir veikėme ekspromtu, vaizdo klipu esu labai patenkintas. Žinoma, galutinis rezultatas taip nedžiugintų, jei nebūtų prisidėjusi visa komanda, kuriai esu labai dėkingas. Išskirtinis ačiū klipo spalvų korekcijas atlikusiam Karoliui Labučiui ir specialių video efektų meistrui Mantui Beginskui“, – kalbėjo MEANDI.

Artimiausiuose atlikėjo planuose – naujos dainos, kūrybiniai albumo darbai ir dar neanonsuotas „Youtube“ projektas, apie kurį bus pranešta jau netrukus. Visų savo muzikos gerbėjų MEANDI lauks rugsėjo 24 d. menų fabrike „Loftas“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius