-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2014 07 25

Atsinaujinusi grupė „Mango“ grįžta į sceną

Gerbėjų džiaugsmui į sceną sugrįžta atsinaujinusi grupė „Mango“ arba, tiksliau, naujas projektas „Man-go“, kuriame dainuos viena iš buvusių „Mango“ atlikėjų ir dvi naujos narės.
Rima Petrauskytė
Rima Petrauskytė / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Grupėje „Man-go“ dainuos viena iš buvusių „Mango“ narių Rima Petrauskytė-Malašičevė ir dueto „Mochito“ narės Justina Jančiauskaitė bei Gabija Sruogiūtė.

Kaip vertinate šį prodiuserių Bendžių sprendimą? Rašykite nuomonę komentaruose!

„Bus naujas projektas, kurio pavadinimas bus kitoks – „Man-go“. Merginos atlikinės grupės „Mango“ dainas, kurios, tikriausiai, beveik visos suskambės naujai. Vadiname tai projektu, nes naujoje grupėje iš senosios grupės „Mango“ bus tik viena narė – Rima, o kitos dvi merginos – grupės „Mochito“ narės“, – portalui Žmonės.lt sakė muzikos prodiuseris Gintaras Bendžius.

Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Rima Petrauskytė ir grupė „Mochito“
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Rima Petrauskytė ir grupė „Mochito“

„Kol kas naujoji grupė pasirodė dar tik keliuose renginiuose, bet publika jau labai neblogai įvertino, sulaukėme kvietimų dalyvauti koncertuose, todėl pagalvojome – kodėl gi ne? Juolab, vokalo mokytojai po repeticijų sakė, kad Rima yra labai geros formos, per septynerius metus neprarado balso galimybių. Po šių trijų merginų pasirodymo „Chorų karuose“, tokio kaip ir „eksperimento“, supratome, kad jos traukia akį ir yra įdomios“, – teigė G.Bendžius.

Prodiuseris įvykiams už akių užbėgti nenorėjo ir teigė, kad kol kas merginos pasirodys tik keliuose renginiuose, mat  prieš savo pačių koncertą turi dar nemažai padirbėti: „Apie pirmąjį rimtą koncertą mes paskelbsime ateityje, nes reikia stipriai padirbėti su koncertine programa. Iki solinio koncerto bus dar naujienų, fotosesijų, vaizdo klipų, o tik tada projektas rimtai startuos.“

VIDEO: Grupė Mochito ir Rima Petrauskytė(Mango)-ALYVOS (2014)

„Man-go“ pasirodymą galima bus išvysti jau penktadienio vakarą Klaipėdoje per Jūros šventę – Žilvino Liulio dainų koncerte „Draugai susitinka prie jūros“, kuriame dvi dainas atliks visos trys merginos, o vieną – tik Rima.

Žmonės.lt primena, kad „Mango“ senbuvė Rima Petrauskytė-Malašičevė su „Mochito“ merginomis dar balandžio pabaigoje per „Chorų karų“ transliaciją atliko naują hito „Alyvos“ versiją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius