-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2020 11 22

Atskleista Liūto tapatybė šokiravo K.Krysko draugus: „Jie manė, kad ten – mano sužadėtinis Jeronimas“

Praėjusį sekmadienį, kai paaiškėjo, jog po Liūto kauke slėpėsi Lietuvos scenos legenda Egidijus Sipavičius, atlikėja Karina Krysko prisipažino, kad net šoktelėjo nuo kėdės. Pasirodo, laidoje dalyvavusios Karinos draugai manė, jog po kauke slepiasi Jeronimas Milius.
Karina Krysko ir Jeronimas Milius
Karina Krysko ir Jeronimas Milius / Asmeninio albumo nuotr.

„Praėjusį sekmadienį stebėdama LNK „Kaukes” net šoktelėjau nuo kėdės iš netikėtumo. Neslėpsiu, akys išsiplėtė iš nuostabos pamačius, kad po liūto kauke slepiasi Egidijus Sipavičius. Bet, prisipažinsiu, kad dar labiau šokiruoti tokia vakaro baigtimi liko kai kurie mano draugai ir giminės, kurie net porą mėnesių tikėjo, kad po Liūto kauke – mano sužadėtinis Jeronimas”, – apie jausmus emocingai pasakoja buvusi šio projekto dalyvė, po Voro kostiumu besislėpusi atlikėja Karina Krysko.

Tačiau pati K.Krysko nemanė, kad LNK „Kaukėse” dalyvauja jos sužadėtinis, dainininkas Jeronimas Milius.

„Jeronimui nesakiau, kad esu Voras. Konfidencialumo sutartys su šou rengėjais pernelyg griežtos, kad norėtųsi jomis rizikuoti. Jis galėjo elgtis visiškai taip pat ir nuo manęs dalyvavimą slėpti. Tačiau visa širdimi jaučiau, kad Liūtas – tikrai ne Jeronimas. Tačiau akistatų dėl jo su draugais turėjau labai daug.

Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Karina Krysko ir Jeronimas Milius
Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Karina Krysko ir Jeronimas Milius

Teko patirti nuolatinį spaudimą ir kvotimą, įtikinėjimą ir net bandymus papirkti. Numodavau ranka ir sakydavau – galvokite, ką norite. Na, o praėjusį sekmadienį pagaliau yla išlindo iš maišo. Po eterio sulaukėme daug labai nustebusių draugų komentarų. Pagaliau jie suprato, kad aš nemelavau. Jeronimas yra Jeronimas”, – juokdamasi pasakoja K.Krysko.

Žavingoji atlikėja išduoda, kad karantino metu įslaptintas šou moteriai suteikia daug šviesių emocijų.

„Nors savo pasirodymą šiame šou ir pabaigiau, stebiu dalyvių pasirodymus. Turiu labai daug klausimų. Kas yra naujokas Višta? Kas slepiasi po Vienaragio kostiumu? Įtariu, kas galėtų būti Boružėlė, tačiau nesu iki galo tikra. Dabar, lapkritį, dėl karantino nevykstant koncertams užsiiminėti tokiais spėliojimais yra beprotiškai smagus užsiėmimas”, – įspūdžiais dalijasi K.Krysko.

LNK stopkadras/Giedrius Savickas ir Egidijus Sipavičius
LNK stopkadras/Giedrius Savickas ir Egidijus Sipavičius

Siurprizai žiūrimiausiame TV šou „Kaukės” tęsiasi ir toliau.

„Kai ant scenos įsirideno milžinė Višta, aš nutirpau iš apstulbimo. Galvojau, kad geriau už tokią staigmeną čia jau nebebus. Tačiau laikas „Kaukėse” parodė, kaip smarkiai klydau. Juk jau kitoje laidoje ant scenos, o vėliau ir į kompaniją gavom šieną, nuostabiąją Justę Žičkutę. Ką galiu pasakyti... Dar vienas tobulas siurprizas, kurio nesitikėjo nei vienas iš mūsų. Na, o šioje laidoje... Patikėkit, pamatysite, ko dar nematę. Mano žandikaulis trumpam atvypo išvydus pirmąjį šio sekmadienio naujoką. Tai yra tiesiog virš visko “, – intriguoja komisijos narė, „Radiocentro” laidų vedėja Livija Gradauskienė.

Panašiai apie tai, kas šį vakarą laukia labiausiai įslaptinto TV šou „Kaukės” metu, užsimena ir atlikėjas, grupės „The Roop” lyderis Vaidotas Valiukevičius. „Įsivaizduokit tai, kas neįsivaizduojama. Pasiruoškit nustebti taip, kad maža tikrai nepasirodys. Aš sėdėjau ir iš netikėtumo dėl to, ką matau priešais save, ne kartą tryniausi akis. Šnibždėjau sau – taip, Vaidotai, čia ne sapnas. Tai, ką dabar matai, yra realybė”, – emocingai apie laidą pasakoja V.Valiukevičius.

„Žinokit, kai atėjo naujas dalyvis, ir kai aš išvydau brolio veidą... Prisipažinsiu, tokio pasimetusio ir nustebusio aš jo dar niekada anksčiau gyvenime nemačiau. Siurprizas ir naujosios kaukės grožis jį pribloškė.”, – apie tai, kas šį sekmadienį laukia LNK „Kaukės” metu nedrąsiai užsimena ir krepšininkas, dueto „LavTwins” narys Darjušas Lavrinovičius.

Kokios staigmenos nokautuos komisiją? Kodėl atsikvošėti iš nuostabos ilgai nesugebės net du komisijos nariai? Kas taip smarkiai išgąsdins vištą?

Du milžiniški siurprizai, beprotiško grožio pasirodymai, keisčiausios spėlionės bei, žinoma, mažiausiai vienas atsakymas į klausimą – kas po kauke – jau šį sekmadienio vakarą, 19.30 val. per LNK!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius