Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 09 17

Augustė Žičkutė pristato klipą: jo filmavimas vos nesibaigė drono „laidotuvėmis“

Tiems, kurie vis dar negali atsisveikinti su vasara, atlikėja ir įvairių muzikinių projektų finalistė Augustė Žičkutė pristato romantišką ir vasarišką vaizdo klipą „Dėl meilės“. Atlikėja taip pat dalinasi savo istorija apie klipo filmavimo užkulisius bei pasakoja, apie ką ši daina.
Augustė Žičkutė
Augustė Žičkutė / Stopkadras

„Kaip dažniausiai ir būna muzikoje, ši daina yra apie meilę, apie tą vienintelę meilę, dėl kurios norisi padaryti viską, dėl kurios norisi gyventi. Meilė yra labai magiškas jausmas ir kiekvienam žmogui linkiu ją patirti, nors suprantu, kad ne visiems pasiseka.

Jau ne pirmą kartą dainuoju dainą, kurios autorius yra labai geras kompozitorius ir šiaip fainas žmogus Paulius Jasiūnas iš Šiaulių. Tai yra jo kūrybos vaisius, kurį išgirdusi supratau, kad ši daina man puikiai tinka ir turėčiau imtis jos įgyvendinimo! Taip ir užsivedė visa įvykių karuselė – nuo pat dainos įrašų Šiauliuose iki pat klipo filmavimo Kuršių mariose.“

Pasak atlikėjos, kūrybinis procesas buvo neprognozuojamas: „Kai jau turėjau dainą, pirmiausia norėjau susirasti žmogų, kuris gerai ir gražiai filmuoja. Jau iš anksčiau žinojau operatorę Nataliją Syčinskają, kurios filmavimo stilius mane žavėjo, tačiau vaizdo klipai nebuvo jos „specializacija“. Laimei, daina jai patiko ir sutarėme, kad klipą filmuosime, o visa kita klostėsi gana netikėtai! Ilgai diskutavome, kur galėtume nufilmuoti pozityvų ir romantišką vaizdo klipą ir kažkuriuo pokalbio metu Natalija man sako: „Jeigu nori, mes galim tavo klipą nors ir jachtoje nufilmuoti.“ Aišku, čia buvo juokelis, bet aš nepasidaviau tam juokeliui ir atsakiau jai, kad taip ir padarysime!

Stopkadras/Augustė Žičkutė
Stopkadras/Augustė Žičkutė

Tuomet prikalbinau šiai avantiūrai užkietėjusį buriuotoją ir fotografą Dainių Čėplą ir vieną karštą vasaros dieną visa komanda išplaukėme į Kuršių marias.“

Dainininkė pripažįsta, kad parengti pirmąjį vaizdo klipą buvo nemažas iššūkis: „Kaip ir visi žmonės, kurie daro ką nors gyvenime pirmą kartą, susidūriau su didele nežinia. Nežinojau nei ko reikia, nei kaip viską suplanuoti, net nebuvo aišku nuo ko pradėti, tačiau mažais žingsneliais pavyko sudėlioti planą. Žinoma, buvo nemažai streso, bet tuomet atradau, kad geriausia yra konsultuotis su profesionalais.

Labai noriu padėkoti stilistui Joringiui Šatui ir Nugato Wear už sukurtą įvaizdį, taip pat drono operatoriui Tomui Vedeckui, kurio dronas vos nepaskendo Kuršių mariose ir žinoma labai stipriai dėkoju savo draugėms Viktorijai ir Kristinai, kurios buvo ir mano psichologės, ir vairuotojos, ir visažistės, ir padėjo spręsti visas kylančias problemas.

Visos kliūtys yra įveikiamos tik svarbiausia yra nedvejoti ir kažką daryti. Daug ko išmokau šio proceso metu, tad manau, kad ateityje viskas vyks daug lengviau ir sklandžiau.

Stopkadras/Augustė Žičkutė
Stopkadras/Augustė Žičkutė

Filmuojant klipą buvo daug komiškų ir netikėtų momentų. Pirmiausia tai oras, kuris balansavo ant ribos – buvo be galo karšta ir galėjo bet kada prasidėti audra, tad nebuvau tikra ar įveikę tokį kelią tikrai nufilmuosime pakankamai medžiagos iki prasidedant audrai. Kai išplaukėme į Kuršių marių vidurį, aplink mus tvyrojo tokia ramybė, visi krantai buvo taip toli ir staiga iš niekur ant manęs nutūpė drugelis – tiesiog negalėjau tuo patikėti. Spėju, kad drugelis norėjo būti žvaigžde, nes filmavosi su manimi gana ilgai.

Žinoma, nepamirškim ir vos nenuskendusio drono (pasirodo, šis negalėjo priskristi prie jachtos per arti) bei mano nugriuvimo jachtoje besifilmuojant – visas šis klipas buvo vienas didelis nuotykis!“ – pranešime spaudai pasakoja atlikėja.

Stopkadras/Augustė Žičkutė
Stopkadras/Augustė Žičkutė

Paklausta, ką pati galėtų padaryti dėl meilės, atlikėja nesutrinka: „Aš esu idėjinis ir žodžio žmogus, tad manau, kad dėl meilės galėčiau padaryti labai daug. Kai man buvo septyniolika, mamai pasakiau, kad dėl meilės ir mokyklą mesčiau, jau tuo metu meilė man tiek stipriai buvo apsukusi galvą. Kai paaugi, viskas šiek tiek pasikeičia, tačiau tikrai galiu visiems parekomenduoti dažniau ką nors daryti dėl savo meilės – tai labai smagu ir visada palieka širdyje gerą jausmą. Na, ir neužmirškime, kad geri dviejų žmonių santykiai priklauso nuo jų įdedamų pastangų, tad labai svarbu nuolat investuoti į savo meilę, o kartais ir aukotis dėl jos.“

Išvyskite naująjį vaizdo klipą pirmieji:

VIDEO: Augustė Žičkutė - Dėl meilės

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius