Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 09 18

Ava Max išleido išgyvenimais paremtą debiutinį albumą: „Gyvenime nieko nekeisčiau“

Lietuvių širdis jau spėjusi užkariauti pasaulinė popmuzikos sensacija Ava Max, kurios kūriniai perklausyti daugiau kaip 4 mlrd. kartų, išleido ilgai lauktą, kelerius metus kurtą debiutinį albumą „Heaven & Hell“.
Atlikėja Ava Max
Atlikėja Ava Max / „Warner Music“ nuotr.
Temos: 1 Muzika

Jame kartu su anksčiau išleistais hitais „Sweet But Psycho“, „Who’s Laughing Now“, „So Am I“, „Salt“ bei penkias savaites Europos radijo tope pirmą vietą užėmusio „Kings & Queens“ – ir aštuoni niekur iki tol neskambėję kūriniai.

„Albumas „Heaven & Hell“ simbolizuoja šviesą ir tamsą, gėrį ir blogį, ant tavo peties sėdinčius velnią ir angelą. Jame kalbu apie iššūkius ir pasirinkimus, su kuriais mes susiduriame ir kuriuos darome kiekvieną dieną.

Kai kurios dainos yra labai tamsios, tačiau ne mažesnė dalis – pozityvios. „Heaven & Hell“ išlaiko pusiausvyrą tarp šių dviejų polių. Toks yra mano gyvenimas ir jame aš nieko nekeisčiau“, – apie albumą pasakojo Ava Max.

„Warner Music“ nuotr. /Atlikėja Ava Max
„Warner Music“ nuotr. /Atlikėja Ava Max

Kartu su albumu atlikėja išleido kūrinio „Naked“ vaizdo klipą, jį režisavo Hannah Lux Davis, dirbusi su tokiomis žvaigždėmis kaip Ariana Grande, Halsey, Doja Cat.

„Daina pasakoja apie kasdien patiriamas emocijas. Jam nepakaks pamatyti tavo nuogo kūno tam, kad tave pažintų, jis turi pažinti tavo vidų ir sielą. Mes esame daug daugiau nei fiziniai kūnai. Būtent tai ir norėjau atskleisti šiame vaizdo klipe“, – sakė dainininkė.

Pamatykite dainos „Naked“ vaizdo klipą:

VIDEO: Ava Max - „Naked“

Ava popmuzikos superžvaigždės vardą pelnė išleidusi hitą „Sweet but Psycho“. Jį Amerikos garso įrašų asociacija net tris kartus paskelbė platininiu.

Daugiau kaip 2 mlrd. kartų pasaulyje perklausytą dainą „New York Times“ paskelbė vienu geriausiu 2019-ų metų kūriniu. Daina praleido tris savaites „Billboard Hot 100“ pirmajame dešimtuke, šoktelėjo į trečią JAV popmuzikos radijo topo vietą ir pelnė atlikėjai pirmąją „Teen Choice“ apdovanojimų nominaciją kategorijoje „Geriausia popmuzikos daina“.

Dainos vaizdo klipas peržiūrėtas daugiau kaip 600 mln. kartų. „Grammy“ apdovanojimų laureato Cirkut prodiusuota ir kartu su Madison Love parašyta „Sweet But Psycho“ užėmė pirmąją „Spotify“ „United States Viral 50“ ir „Billboard“ „Dance Club Songs“ topų vietą, taip pat tapo viena grojamiausių 2019 metų dainų „Shazam“ platformoje.

Išgirskite ją:

VIDEO: Ava Max - „Sweet But Psycho“

Po sėkmės JAV kūrinys užkariavo užsienio rinkas – Didžiosios Britanijos singlų topo pirmojoje vietoje jis praleido keturias savaites iš eilės. Tą patį pakartoti pavyko dar beveik 20-yje šalių. Ava Max itin pamilo Lietuvos klausytojai – visi atlikėjos singlai šalyje tapo hitais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius