-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2018 12 31

„Balkanaktis“ 2019-uosius pasitinka Halėje: su pašėlusiu belgu, dėl meilės studijuojančiu lietuvių kalbą

Į naujus metus – pasistraksint šokio ritmu! „Baltic Balkan“ paskutinę 2018-ųjų naktį kviečia pašėlti drauge, sostinės Halės turgus vienam vakarui vėl virs balkaniškos diskotekos aikštele - čia ugnį užkurs „NaujaBalkanaktis“.
„Baltic Balkan“
„Baltic Balkan“ / G. Bartuškos nuotr.

„Baltic Balkan“ trijulė net neabejoja – beprotiškesnio Naujųjų sutikimo nei Halės turguje dar reikėtų ir paieškoti. Smagiame renginyje netrūks net tik daugelio pamėgtos muzikos, bet ir ypatingos šventinės atmosferos – grupė žada išskirtinę muzikinę programą, kuria apžvelgs visus geriausius savo kūrinius.

2018-ieji „Baltic Balkan“ buvo neeiliniai, o išskirtines progas ir paminėti reikia išskirtinai. Vien jau ko verti lietuvių pasirodymai užsienio scenose, muzikos festivaliuose. Tačiau bene ryškiausiu metų įvykiu grupei tapo dalyvavimas Vinčesteryje vykusiame grandioziniame muzikos ir meno festivalyje „Boomtown Fair“.

„2018-uosius „Baltic Balkan“ veikiausiai drąsiai gali vadinti pačiais produktyviausiais ir geriausiais metais. Tokie įspūdingi jie tapo, kad net patys nesitikėjome“, – linksmai kalbėjo grupės nariai.

Asmeninio albumo nuotr. /„Baltic Balkan“
Asmeninio albumo nuotr. /„Baltic Balkan“

Tačiau pasitikti Naujuosius reikia ne ką mažiau efektingai. Paskutinę gruodžio naktį kolektyvas „NaujaBalkanaktyje“ žada visus sukelti ant kojų – nuobodžiauti čia tikrai nebus kada.

Halės turgaus sceną šventinį vakarą šturmuos ir svečias iš Belgijos DJ Cirko Ludo. Įdomu tai, kad su juo kadaise Gente užsimezgusi pažintis išsirutuliojo į netikėtą istoriją – į Lietuvą atvykęs, „Balkanaktyje“ koncertavęs didžėjus čia užsiliko ilgam.

Renginio šokių aikštelėje sutikta lietuvė krito belgui į akį, todėl šis nusprendė kraustytis į Vilnių. Maža to, universitete ėmė studijuoti lietuvių kalbą ir šiandien čia jaučiasi kone kaip vietinis.

DJ Cirko Ludo Naujų Metų naktį susirinkusiems pažers pačių įvairiausių balkaniškos muzikos prieskonių – bus galima išgirsti ir cumbios, klezmerio, net arabiškų motyvų.

Skirtinga skonių paletė lauks ir susirinkusių skrandžių - „NaujaBalkanaktis“ paruošė specialų valgiaraštį, šventinį vakarą maistą svečiams ruoš Halės turgaus restoranai „Wingis“, „Spoon Out“, „Sraigė“, „Vynas ir Varlė“, „Pizza R“.

Asmeninio albumo nuotr. /„Baltic Balkan“
Asmeninio albumo nuotr. /„Baltic Balkan“

Aprangos kodas? Kaip visuomet – nepamirškite nupūsti dulkių nuo mėgstamos skrybėlės, pakedenkite kailinius, išsilyginkite sijoną ir nusiblizginkite batus.

O sušokti juos tikrai teks – „Baltic Balkan“ žino, ką reiškia triukšmingai geras vakarėlis! Lygiai taip, kaip ir puikiai žino, kad kaskart „Balkanaktis“ būna toks, jog galima patikėti, kad jis buvo paskutinį kartą gyvenime.

Susitikime pasitikti Naujųjų kartu Halės turguje. Kartu su šokiais, smagia muzika ir neblėstančia pozityvia nuotaika.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius