-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2017 06 06

„Beissoul & Einius“ išpildė gerbėjų svajonę – Berlyno vaizdo muzikos apdovanojimuose pateko į TOP10

Pusantros minutės – tiek elektroninės muzikos duetui „Beissoul & Einius“ užtruko įrašyti dainą „Adopted Child Of Love“. Pats kūrinys trunka 3 minutes 7 sekundes.
„Beissoul & Einius“
„Beissoul & Einius“ / Dmitrijaus Komissarenko nuotr.

„Taip būna labai retai, bet išpildymas tikrai ne mažiau efektingas nei dirbant prie kūrinio ištisas paras. Tiesiog visos reikiamos emocijos, mintys vienu ir tuo pačiu metu atsiranda laiku ir vietoje – tobula harmonija, – sakė dueto atlikėjas Artūras. – Tai himnas tiems, kurie retai jaučia sąlytį su žeme, visada nori daugiau. Tai himnas tiems, kurie jaučiasi vaikais, jaukiai priglaustais šios planetos ir saugiai paleistais ieškoti naujų“.

„Adopted Child Of Love“ daina – reveransas „Beissoul & Einius gerbėjams, apsvaigintiems dueto trečio albumo #asecretcontract – iš jo jie labiausiai prašė būtent šios dainos. Tai kartu ir padėka gerbėjams – albumą pristatantys koncertai sulaukė neįtikėtino anšlago.

„Spotify“ muzikos platformoje – „Adopted Child Of Love“ yra vienas mėgstamiausių kūrinių.

Gerbėjų prašymą „Beissoul & Einius“ išpildė dabar, nes pastaruoju metu duetas buvo užimtas. Neseniai jis pasirodė Berlyno vaizdo muzikos apdovanojimų ceremonijoje. Berlin Music Video Awards 2017 lietuviškasis duetas pateko į TOP10 kartu su tokiomis garsiomis grupėmis kaip „Coldplay“ ir „Trentemoller“. „Beissoul & Einius“ vaizdo klipas „Lion“ buvo nominuotas Metų dainos kategorijoje ir užėmė antrąją vietą!

„Berlynas, jo atmosfera, kultūra ir žmonės visuomet suteikia daug naujų minčių bei idėjų, todėl iš karto grižę sėdome prie naujų darbų“, – sakė Beissoul.

Vasarą gerbėjai „Beissoul & Einius“ išvys festivalyje „Galapagai 2017“ liepos pabaigoje, taip pat – Baltarusijos ir Ukrainos festivaliuose.

VIDEO: Beissoul & Einius - Adopted Child Of Love / Lyric Video /

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius