Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 04 10

„Beissoul & Einius“ pristato naują singlą ir vaizdo klipą – gerbėjų laukia trečias albumas

Vasaros festivaliams besirengiantis elektroninės muzikos duetas „Beissoul & Einius“ pristato naują vaizdo singlą „Innocent Black Coffee. Nekalta juoda kava“. Šis kūrinys – dueto trečio studijinio albumo pradžia. Albumas klausytojus pasieks dar šįmet.
„Beissoul & Einius“
„Beissoul & Einius“ / Algirdo Padleckio nuotr.

Apie ką „Innocent Black Coffee. Nekalta juoda kava“? Milžiniškos skrybėlės – kokia scenoje laviruoja Artūras Žabas-Beissoul – pagalba patenkama naktį į Žemę, pasmalsauti, kas joje vyksta. Susitapatinama su snaudžiančiu miestu, jo ritmu, pastatais, žibintų šviesomis ir paliktu neišgertu kavos puodeliu. Paprastas pamirštas juodos kavos puodelis nusipelnė tiek dėmesio, kad apie jį net sukurta daina.

VIDEO: Beissoul & Einius - Innocent Black Coffee (Official Video)

Kodėl? „Viskas kaip visada prasidėjo netikėtai: sėdėdamas vienoje kavinėje stebėjau dviejų žmonių pokalbį, kuris ilgainiui virto konkliktu ir mergina šliūkštelėjo savo kompanionui į veidą puodelį kavos. Nežinau kodėl, bet pirma mano mintis buvo: vargšė kava ir puodelis... Mergina, išlėkdama iš kavinės dar užkliuvo už kėdės, pargriuvo, pasitaisė karūną, bet į vaikiną taip ir neatsigręžė. Viskas paprasta“, – juokdamasis dainos istoriją nupasakojo Beissoul.

Pristatydami šį singlą „Beissoul & Einius“ dar kartą nustebino – pastarąjį mėnesį gerbėjams jie pateikė daug naujienų.

Vasarą „Beissoul & Einius“ dueto laukia raudonas kilimas britų „UMA Music Awards“ apdovanojimų ceremonijoje Londone. Kūrėjai iš Lietuvos nominuoti „UMA Music Awards“ muzikinei premijai Geriausio tarptautinio vaizdo klipo kategorijoje už savo kūrinį „LION“, kurtą su režisieriumi Justu Ramanausku.

Rugpjūčio mėnesį dueto iš Lietuvos laukia pasirodymas viename didžiausių Europos muzikos festivalių „Sziget“ Vengrijoje, Budapešte.
Danube upės saloje vykstantis festivalis savo įspūdingais pasaulinių žvaigždžių pasirodymais bei pramogomis kasmet sutraukia apie pusę milijono melomanų iš daugiau nei 100 šalių. Festivalio organizatoriams šįmet pro akis neprasprūdo ir ryškus bei ekscentriškas lietuvių elektroninės muzikos ir mados duetas „Beissoul & Einius“.

Be lietuviškojo dueto „Beissoul & Einius“ šįmet „Sziget“ festivalyje pasirodys tokios žvaigždės kaip „Gorillaz“, Dua Lipa, Kendrick Lamar, Lana Del Rey, „Arctic Monkeys“, Kygo, ZHU,
MØ ir kiti.

„Šiais metais ruošiame išties labai nemažai premjerų ir siurprizų tiek sau, tiek visiems“, – žadėjo Beissoul.

 Miglės Golubickaitės nuotr./„Beissoul & Einius“
Miglės Golubickaitės nuotr./„Beissoul & Einius“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius