Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 11 22

Bertos Timinskaitės grupė „SillyCut“ pristato debiutinį vaizdo klipą „Silicate Love“

Daugiau nei prieš metus su hitu „Endless“ Lietuvoje išpopuliarėjęs Bertos Timinskaitės ir Artiomo Penkevičiaus duetas klausytojams pristato naujausią savo kūrinį „Silicate Love“. „SillyCut“ gerbėjams dovanoja ne tik naują dainą, bet ir pirmąjį grupės vaizdo klipą.
„SillyCut“ su klipo „Silicate Love“ aktoriais Faustu Venckumi ir Estella Truchova
„SillyCut“ su klipo „Silicate Love“ aktoriais Faustu Venckumi ir Estella Truchova / „Crossroads Pictures“ nuotr.

Projektuose „Lietuvos talentai“ ir „Lietuvos balsas“ išgarsėjusi Berta pasakoja, kad dainą sukūrė nusivylusi brangiu bei artimu žmogumi.

„Gyvenime dažnai susiduriame su apgaule, žmogiškąja tuštybe bei laikinai apakinusia išgalvota meile. Ši daina būtent apie tai. Apie netikras emocijas, suvaidintus jausmus ir skaudžią realybę, kada suvokiame, jog mus supa melas“, – sako dainos autorė.

Kalbėdamas apie kūrinį „Silicate Love“, antrasis grupės narys bei muzikos prodiuseris Artiomas džiaugiasi ne tik dainos premjera, bet ir netikėtai užsimezgusia kūrybine partneryste.

„Kada su Berta įrašinėjome šį kūrinį, supratome, kad norisi į jį įnešti daugiau spalvų. Ilgai galvojome, eksperimentavome ir nutarėme, kad žavesio dainai suteiktų repo partija. Taip prie mūsų prisijungė hiphopo atlikėjas Meandi. Mūsų nuomone, šis jaunasis reperis yra vienas talentingiausių Lietuvos kūrėjų, todėl labai džiaugiamės galėdami muzikuoti drauge“, – pasakojo Artiomas.

„Crossroads Pictures“ nuotr./„SillyCut“ su Meandi
„Crossroads Pictures“ nuotr./„SillyCut“ su Meandi

Pristatydama dainos vaizdo klipą, grupė „SillyCut“ dėkoja jį režisavusiai ir filmavusiai komandai „Crossroads Pictures“. Visai neseniai Lietuvoje pradėjęs kurti Augustės Tomkutės ir italo Sebastiano Messina duetas tikisi, jog „Silicate Love“ buvo pirmas, bet ne paskutinis darbas kartu su Berta bei Artiomu.

„Kurti klipą šiai dainai buvo itin lengva. Tiek dėl darbo su kūrybine grupe, tiek dėl pagrindinės idėjos. Iš karto žinojome, koks bus scenarijus ir klipo siužetas. Vaizdais ir muzika kalbame apie iškreiptą grožio bei meilės sampratą“, – pasakojo muzikinio klipo bendraautorė Augustė.

„Crossroads Pictures“ nuotr./„SillyCut“ vaizdo klipo „Silicate Love“ kūrybinė komanda
„Crossroads Pictures“ nuotr./„SillyCut“ vaizdo klipo „Silicate Love“ kūrybinė komanda

Kartu su pavasarį debiutinį albumą pristatysiančiais „SillyCut“, atlikėju Meandi vaizdo klipe pasirodo ir egzotiško grožio modelis Estella Truchova bei grupių „G&G Sindikatas“ ir „Neteisėtai padaryti“ būgnininkas Faustas Venckus.

Kviečiame išgirsti dainą bei pamatyti muzikinį klipą „Silicate Love“:

VIDEO: SillyCut - Silicate love feat. MEANDI (Official Video)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius