Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 03 28

„Biplan“: „Atėjo laikas „Meilei“

Radijo stotyse ir interneto grotuvuose – nauja grupės „Biplan“ daina „Meilė“. Dar pavasarį prekyboje pasirodys ir kompaktinė plokštelė tokiu pačiu pavadinimu. Į šį EP albumą bus sudėtos pastaruosius kelerius metus radijo stotyse skambėjusios „Biplan“ dainos ir jų remiksai.
Grupė „Biplan“
Grupė „Biplan“ / Asmeninio archyvo nuotr.

Pasak muzikantų, idėja naujausiai jų dainai gimė dar prieš kelerius metus, tačiau ji gulėjo stalčiuje ir laukė savo eilės. „Kiekvienai dainai turi ateiti laikas pasirodyti viešumoje“, – sakė grupės vokalistas Maksas Melmanas. „Pajutome, kad dabar atėjo laikas „Meilei“.

Išplatintame pranešime spaudai teigiama, kad šis kūrinys yra bendrų grupės pastangų rezultatas – Seržas Grėjus parašė muziką, Olegas Aleksejevas sukūrė tekstą, o Maksas Melmanas – priedainį. „Meilė“ dar nė karto neskambėjo koncerte, tačiau jau balandžio mėnesį grupė šią dainą ketina įtraukti į savo koncertinę programą. Pasak muzikantų, naujoji daina ir pasirodysiantis EP bus tarsi taškas, voko užklijavimas šiame kūrybiniame grupės etape.

„Praėjusią savaitę paskelbę kūrinį internete, sulaukėme klausimų – ar tai daina apie laimingą meilę ar nelaimingą? Šią dainą reikėtų matuotis kaip drabužį – pritaikyti savo jausmams ir gyvenimui“, – sakė Maksas Melmanas.

Ar nebijojo muzikantai dainos pavadinti „Meilė“? „Tai – ypatingas žodis. Turbūt nėra kito tokio pavadinimo, kurį renkantis reikėtų papildomą kartą pagalvoti prieš apsisprendžiant, tačiau tame ir visas šarmas“, – šypsosi muzikantai. „Iš vienos pusės – tai tarsi paprastas, banalus žodis, pakankamai dažnai kartojamas, kartais sutinkamas kone ant kiekvieno kampo, iš kitos pusės – jis labai svarbus, nors trumpas, bet reikšmingas“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius