Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 04 04

„Brainstorm“ pavasario turą pradėjo triukšmingu koncertu Vilniuje

Šeštadienio vakarą populiariausia Latvijos grupė „Brainstorm“ pavasario turą „7 Steps of Fresh Air“ pradėjo koncertu „Forum Palace“, Vilniuje. Dviejų valandų trukmės koncerte „Brainstorm“ sugrojo kūrinius iš naujausio albumo, taip pat klausytojų pamėgtus hitus anglų, latvių ir rusų kalbomis.
„Brainstorm“ koncertas Vilniuje
„Brainstorm“ koncertas Vilniuje / Ryčio Šeškaičio nuotr.

„Po mūsų paskutinio koncerto Vilniuje praėjo dveji metai, todėl džiugu sugrįžti ir pajusti tokį šiltą lietuvių sutikimą. Tikimės greitai sugrįžti ir vėl pasidalinti pozityvia energija su savo brangiais kaimynais. Džiūgaujame vėl būdami kelyje“, – emocijomis po koncerto dalinosi grupė.

„Forum Palace“ salėje pozityvių emocijų išties netrūko. Žiūrovų rankos kilo į viršų, publika senas ir naujas dainas mokėjo mintinai ir dainavo kartu daugumą jų – nuo „Little Raindrops“ iki „My Star“, „Weekends Are Not My Happy Days“ ir „Maybe“. Beje, šią dainą atlikti kartu „Brainstorm“ į sceną pasikvietė „X faktoriaus“ nugalėtoją Moniką Pundžiūtę.

Po sėkmės Vilniuje toliau „Brainstorm“ vyks į penkis Jungtinės Karalystės miestus, vėliau aplankys Rusiją, Estiją, Airiją. Artimiausias grupės koncertas numatytas jau šį trečiadienį, balandžio 6 dieną Londone „O2 Kentish Town Forum“.

Grupė jau pardavė bilietus į koncertus balandžio 7 dieną Birmingeme ir balandžio 14 dieną Glazge.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius