Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 11 14

Britų „Bare Noize“ koncertą Lietuvoje pastiprins žymiausias estų žemų dažnių kolektyvas

Penktadienį menų fabrike „Loftas“ įvyks ilgai Lietuvoje lauktas britų „Bare Noize“ dubstep žemų dažnių užpompuotas pasirodymas. Šį ypatingą „Galapagai presents dubstep edition“ koncertą pastiprins sparčiai kylantis estų kolektyvas „Superskankers“, kurie čia atvyksta su žymiausiu Estijos MC Okym Riim ir vokaliste Margaret.
Superskankers
Superskankers / Asmeninio albumo nuotr.
Temos: 1 Muzika

„Taip, jau esame lankęsi Lietuvoje, tačiau dar neteko būti Vilniuje. Beje, pažįstu labai įdomių lietuvių, ir tuo didžiuojuosi“, – gerai prieš kelionę į Lietuvą nusiteikęs pasakoja „Superskankers“ narys Mikkas Raudseppas.

Paklaustas apie „Superskankers“ muziką, dueto lyderis nedvejoja: „Mūsų pasirodyme bus daug žemų, o MC Okym scenoje yra išvis nesustabdomas, kartais būna itin intensyvus, o kartais netgi šiek tiek išprotėjęs“.

VIDEO: Margaret feat. Snowcats – Sundance

Apie mitą paplitusį Lietuvoje, kad estai yra lėti arba labai lėti, pasirodo Mikkas nė nėra girdėjęs: „Išties juokinga, bet niekad to nesu girdėjęs. Tikrai taip apie mus kalba? Bet kokiu atveju mūsų šou tikrai greitas, daug žemų, daug vokalistų – tai reikia pamatyti ir išgirsti pačiam“, – sako jis.

Beje, pagrindiniai „Galapagai presents dubstep edition“ svečiai „Bare Noize“ šiuo pasirodymu baigs savo turą po Europą ir kelsis į JAV, kur ir toliau koncertuos. Taigi tai unikali ir paskutinė proga bent jau šiais metais pamatyti šiuos dubstep muzikos monstrus ne tik lietuviam, bet ir šalies kaimynam.

Taip pat savo „bass” ritmais „Galapagų“ vakarėlį menų fabrike palaikys „ZIP FM“ laidos „Despotin Beat Club“ šeimininkas Vaiper Despotin, bass muzikos vakarėlių liūtas Makdett ir Style Mistake. 

VIDEO: OKYM RIIM – VANGLAPLANEET

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius