Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 07 09 /2013 07 10

Britų muzikos „topų“ viršūnes pasiekęs Martynas Levickis pristatė pergrotai Lady Gagos dainai „Telephone“ skirtą vaizdo klipą

Lietuvių akordeonisto Martyno Levickio sėkmės ir talento žvaigždė šviečia vis labiau. Muzikantas ir TV projekto „Lietuvos talentai“ nugalėtojas turi kuo didžiuotis – jo albumas „Martynas“ praėjusią savaitę pateko į britų muzikos „topų“ (angl. UK Classical Chart ) viršūnes ir buvo perkamiausias klasikinės muzikos kompaktinis diskas Didžiojoje Britanijoje.
Martynas Levickis
Martynas Levickis / Vaizdo klipo stop kadras

 „Labai džiaugiuos, kad akordeonas Didžiojoje Britanijoje pagaliau sulaukė pelnyto dėmesio. Truputį net juokinga, kai per 10 dienų iš esmės pasikeičia situacija, ir, turiu prisipažinti, jau žmonės pradeda mane stabdyti gatvėje. „The Times“ laikraštis šiandien rašė, kad akordeonas „išspaudė“ klasikinės muzikos žvaigždžių albumus. Man gera skaityti tokius žodžius, tai reiškia, kad ateina laikas pokyčiams ir žmonės vis plačiau pasaulyje atranda akordeono muziką“, – portalui Žmonės.lt sakė Martynas.

Tačiau ant nugalėtojo laurų miegoti Martynas nesiruošia. Muzikantas socialinio tinklo paskyroje vis pasidalija filmuotomis medžiagomis, kuriose matyti ir girdėti, kaip jis akordeonu pergroja populiarias melodijas ir žinomus kūrinius.

Antradienį savo gerbėjams Martynas pristatė naujausią vaizdo klipą, sukurtą Lady Gagos pergrotai dainai „Telephone“. Šis akordeonu atliekamas kūrinys yra įrašytas ankstesniame M.Levickio albume „iAccordion“. Jame skamba Lady Gagos, Katy Perry, „Linkin Park“ ir kitų atlikėjų dainų melodijos, kurias Martynas atlieka akordeonu.

„Vaizdo klipų yra keletas, juos po truputį publikuoja įrašų kompanija, nes visų iškart nenori parodyti. Šiuo metu MartynasVEVO kanale yra du vaizdo klipai – Johanneso Brahmso Vengrų šokio interpretacija ir Lady Gagos „Telefonas“, – portalui Žmonės.lt pasakojo Martynas Levickis. – Malonu stebėti, kaip auga ir vaizdo įrašų žiūrimumas ir mano atliekamos muzikos populiarumas. Ir tai – tik pradžia.“

Praėjusiais metais studijas Londono karališkoje muzikos akademijoje baigęs M.Levickis neseniai pasirašė kontraktą su viena Didžiosios Britanijos įrašų kompanija.

O dabar jūsų dėmesiui – Martyno Levickio pergrota ir nufilmuota Lady Gagos daina „Telephone“:

VIDEO: Martynas Levickis – „Telephone“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius