Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 06 12

Būsimuose Ingos Jankauskaitės koncertuose – naujas scenos partneris: „Duetai man labai patinka!“

Šią vasarą talentingoji Inga Jankauskaitė surengs du didelius koncertus Palangoje ir Trakuose. Čia garsi moteris pristatys visai neseniai išleistą albumą „Mano vienintelis“ bei kitas gerai žinomas jos dainas.
Inga Jankauskaitė
Inga Jankauskaitė / Organizatorių nuotr.

Iki pirmojo koncerto Palangos koncertų salėje liekant vis mažiau laiko, Inga atskleidžia, kad kartu scenoje su ja pasirodys ir visai neseniai bendrą kūrinį pristatęs šių metų Lietuvos atstovas „Eurovizijos“ dainų konkurse Jurijus Veklenko.

Dar anksčiau talentinga moteris yra pranešusi, kad būsimuose koncertuose pristatys dar visai neseniai išleistą albumą „Mano vienintelis“, tačiau žada ir naujienų. Viena tokių – visai neseniai pristatytas duetas kartu su „eurovizinininku“ Jurijumi.

„Man tai didelė garbė ir atsakomybė scenoje stovėti kartu su tokia talentinga moterimi kaip Inga. Džiaugiuosi, kad tiek Palangoje, tiek Trakuose galėsime atlikti bendrą mūsų kūrinį „Skirtingi pasauliai“. Labai laukiu šių koncertų“, – teigia Jurijus.

Ingos Jankauskaitės ir Jurijaus Veklenko daina:

VIDEO: Inga Jankauskaitė ir Jurijus - Skirtingi pasauliai

Naujuoju scenos partneriu džiaugiasi ir pati Inga. Jos teigimu, dvejuose koncertuose kūrinys „Skirtingi pasauliai“ gyvai nuskambės pirmą kartą.

„Duetai man labai patinka! Ir vasara patinka! Ir Jurijus! O ši daina, taip netikėtai gimusi, puikiai tinka ir jam ir man vasarai. Tai mudu sau patyliukais ruošiam kitokią versiją, nei skamba radijo stotyse. Laukiu susitikt ir pasimėgauti tuo“, – atvirauja moteris.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius