Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 04 13

„Changed“ į vinilą Mario ir Vidis lydės drauge su Andre Lodemann

Prieš mėnesį „Silence“ gimtadienį dvigubai atšventę Mario ir Vidis ir vėl neranda priežasčių savaitgalį praleisti ramiai. Debiutinio savo albumo titulinio kūrinio „Changed“ balsą Ernesto anuokart Vilniuje priėmę kūrėjai balandžio 15-ąją klube „Opium“ pasitiks vieną jo remiksuotojų Andre Lodemann.
Mario Basanov ir Vidis
Mario Basanov ir Vidis / Visvaldo Morkevičiaus nuotr.

Plokštelė pasirodys po mėnesio

Mario ir Vidis žada, kad tai bus jau paskutinis „Changed“ skirtas vakaras, drauge iš anksto pažymintis ir kūrinio išleidimą atskiru singlu. Gegužės 16-ąją plokštelė, kurioje tilps ir keturi kūrinio remiksai, pasirodys australų kompanijoje „Future Classics“. Atrodo, leidyklos pavadinime slepiasi pranašystė – komandos „Phantom“ kurtą „Changed“ vaizdo klipą internete peržiūrėtas jau 50 tūkst. kartų, savo bloge juo pasidalino ir jau anksčiau „Silence“ tandemo kūrybą pamėgusi automobilių gamintoja „Mercedes-Benz“. Prieš akis ir ausis – vasara, kurios metu originali „Changed“ ir keturi skirtingi, bet itin charakteringi jos remiksai, sukurti Andre Lodemann, John Talabot, „Softwar“ bei „Soul Clap“, turi visus šansus tapti hitais.

Du dešimtmečius trunkanti karjera

Nuo dienos, kuomet Rytų Vokietijoje gimęs jaunuolis įsigijo pirmuosius savo „Technics“ patefonus, praėjo jau kiek daugiau nei 20 metų. Perpus mažiau – nuo pirmojo Andre Lodemann leidinio pasirodymo. Leidyklas „Planet E“, „F-Communications“ bei amerikietišką soul, funk bei hiphop kaip svarbiausias įtakas pažymintis vokiečių atlikėjas šiandien yra leidyklos „Best Works“ dalininkas. Būtent joje iki vasaros bus išleistas ir dar vienas Vidžio bei Mario albumo fragmentas – kūrinių rinkinys „Plastic People“.

„Cookies“, „Watergate“, „Panoramabar“ ir kituose esminiuose Berlyno taškuose bei aplink pasaulį didžėjaujančio Andre Lodemann vardas ypač garsiai nuskambėjo šiemet Majamyje. 26-uosiuose Tarptautiniuose šokių muzikos apdovanojimuose, kurie kovą įvyko „Winter Music Conference“ rėmuose, geriausio house/garage kūrinio kategorijoje buvo nominuotas vokiečio sukurtas remiksas „Everything But The Girl“ vokalistės Tracey Thorn kūriniui „Why Does The Wind?“.

„Silence“ naujovė – šviežių talentų scena

Įprastai „Silence“ renginių programoje girdimi bei regimi šeimos nariai ir artimi jų draugai, vienaip ar kitaip prisidedantys prie muzikinės „Silence“ idėjos. Nusprendę, kad metas pažvelgti kiek plačiau, Mario ir Vidis balandžio 15-ąją visą „Briusly“ erdvę nusprendė paskirti šviežiems talentams, kuriuos patys atrinko iš krūvos laiškus parašiusių entuziastų – tiek didžėjų, tiek prodiuserių.

Jau žinoma, kad pirmaisiais „Silence“ naujokais taps eklektiškos elektronikos gerbėjas Tito Sid, „Minimal Mondays“ rezidentas Samuel Tange, gyvą pasirodymą ruošiantys Zulusas ir Moonwalker bei aktyvus sostinės vakarėlių lankytojas dOnas Mono.

Ryškiausia mėnesio „Silence“ naktis su berlyniečiu Andre Lodemann, Mario, Vidžiu ir naujais talentais – balandžio 15-ąją, penktadienį, klube „Opium“ ir virš jo. Programos pradžia – 22 val. Iki vidurnakčio įėjimas kainuos 15 Lt, vėliau – 20 Lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius