-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 11 02

Charizmatiškasis italas Roberto Meloni „Lietuvos balse“ nokautavo lietuvį Dovydą Misiūną

Muzikinėje "Lietuvos balso" dvikovoje susitikę Arūno ir Ingos Valinskų mokiniai italas Roberto Meloni ir Dovydas Masiūnas jau nuo pirmosios pasirodymo akimirkos pakerėjo ir mokytojus, ir televizijos studijoje susirinkusius žiūrovus. Futbolo himną "Waka Waka" atlikę dainininkai kovėsi įnirtingai, tačiau nugalėjo tik vienas. Laimė nusišypsojo nelietuviui - kitame "Lietuvos balso" etape žiūrovai darsyk išgirs Roberto balsą.
Roberto Meloni ir Dovydas Misiūnas
Roberto Meloni ir Dovydas Misiūnas / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Atsistoję vaikinams gerbėjai plojo jau nuo pirmųjų akordų. Rodos, visi dainininkų pasirodymo klausė su šypsena – šėlionės scenoje ir juoką kėlę abiejų judesiai nulėmė itin audringą kovą.

Pirmasis teisę įvertinti pasirodymą gavo D.Montvydas. Dainininkas buvo absoliučiai sužavėtas šių futbolo aistruolių išmonės, savo ruožtu mėgino atkartoti Roberto šokio judesius. Italas jam paliko tokį įspūdį, kad kolegoms – Ingai ir Arūnui Valinskams – jis rekomendavo komandoje pasilikti būtent šį dainininką.

„Abudu esate charizmatiški ir labai įdomus. Dovydas toks šviesus, gero veido, Roberto – toks tamsus“, – apie pasirodymą kalbėjo Merūnas. Klasikinės muzikos atstovas pripažino, jog išgirdęs, kad Roberto – italas, tikėjosi išgirsti solidžią ariją, tačiau buvo maloniai nustebintas.

Vieningos pozicijos laikėsi ir Katažina: „Kaip bebūtų, mano akys žiūrėjo į Roberto, o ausys taip pat klausė būtent jo.“

Teisės pasisakyti sulaukusi I.Valinskienė atskleidė kortas – pasirodo, nė vienas dainininkas nenorėjo atlikti šios dainos: „Mūsų provokacija pavyko. Roberto šios dainos nenorėjo, o Dovydui ši stilistika taip pat nepatiko. Aš labai patenkinta Dovydo pasirodymu, o Roberto, akivaizdu, gali daryti viską.“

Lemtingą verdiktą buvo patikėta paskelbti A.Valinskui: „Jūs pastatėte salę ant ausų jau per pirmą priedainį. Sukūrėte puikų šou, šventę. Lenkiu savo žilai pliką galvą prieš abu, tačiau mes renkamės Roberto.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius