-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2011 12 20

„Čilinam“ trijulė apie savo vaizdo klipą: jis baisingai „stiliovas“

Muzikinis projektas „Čilinam“ šią savaitę pristato savo pirmąjį vaizdo klipą, nufilmuotą Ramūno Rudoko kūrybos dainai „Kalėdų laiškas“. Ir nors klipe eglutės šaka, ir tai ne kalėdinė, šmėžteli tik keliom sekundėm, „Čilinam“ trijulė tvirtina, kad tai labiausiai kalėdiškas ir šventinės dvasios kupinas lietuviškas vaizdo klipas per visą istoriją.
Grupė „Čilinam“: Ramūnas Rudokas, Stano, Marius Jampolskis
Grupė „Čilinam“: Ramūnas Rudokas, Stano, Marius Jampolskis / Archyvo nuotr.

Kaip ir kam gimė mintis nufilmuoti vaizdo klipą, projekto nariai nutyli, nors šou pasaulio užkulisiuose netyla gandai, kad įtraukta į koncertinį turą po Lietuvą, trijulė, jau kurį laiką intensyviai „švenčia“ artėjančias Kalėdas, o tai ir gali būti pagrindinė klipo atsiradimo dingstis.

Gandai telieka gandais, bet muzikiniame klipe išties yra kelios gluminančios ir sunkiai paaiškinamos vietos. Štai kaip jas pakomentavo charizmatiškosios trijulės nariai: „Daugiausia klausimų visiems kyla dėl neva „šventojo“, kuris kartkartėm vis pasirodo kadre iškėlęs rankas į dangų. Tai yra buvęs narkomanas Vosilijus, neseniai sėkmingai baigęs gydymą Valkininkų reabilitacijos centre, kur, tarp kitko, kartais apsilanko ir vienas musų. Vosilijus iš tikrųjų įtikėjo kažkokios šventosios dvasios galia ir iki šiol vaikšto iškėlęs rankas į viršų“, – tvirtino trijulė.

Taip pat žiūrovus gali nustebinti iš kaži kur atsirandantys tarybinės Lietuvos kadrai. „Tai vaizdai iš mano tėvo asmeninio archyvo jaunystėje darytų filmų, kuriuos jis sutiko paskolinti šiam klipui“, – atskleidė M.Jampolskis.

„Taip pat galiu patikinti, kad filmavimas juodai balta kino juosta yra paskutinis mados klyksmas, tikras otkutiuras. Mūsų klipas baisingai stiliovas“.

Klipo žiūrovai gali nustebti išvydę, kad vienoje iš scenų „Snoro“ bankomatas išduoda kupiūras, bet „Čilinam“ vyrai tikina, jog anoks čia stebuklas: „Iš tiesų buvęs narkomanas Vosilijus yra įgavęs keistų savybių, viena jų – „Snoro“ bankomatų atgaivinimas. Jei Vycka stovi šalia, „Soriukai“ išduoda po penkis šimtus litų dviem kupiūrom.“

Tačiau trijulės nariai prasitarė, kad ne viskas jų gyvenimuose klojasi taip pat gerai kaip ir klipo filmavimas. Vyrai tvirtina, kad visą vasarą koncertuodami kaupė pinigus šio klipo filmavimui, o kai sukaupė šimtą tūkstančių eurų, įdėjo juos į banką „Snoras“... O ši suma viršija valstybės draudžiamų lėšų limitą, todėl dabar klipo režisierių, operatorių ir aktorių komanda neturi už ką papuošti šventinio stalo. „Čilinam“ ir toliau nepaliaujamai koncertuoja tikėdamiesi iki Kalėdų uždirbt dar vieną šimtą tūkstančių eurų ir atsiskaityti su filmavimo komanda.

Grupės muzikinis klipas:

VIDEO: Klipas "Kalėdų laiškas" - Čilinam (Rudokas, Stano, Jampolskis)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius