Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 06 04

„Colours of Bubbles“ gitaristui sveikstant grupė skelbia naują „Vasaros terasos“ koncerto datą

Vilniuje dėl gitaristo Tomo Grubliauskio patirtos avarijos neįvykęs „Colours of Bubbles“ koncertas perkeltas į liepos 9 dieną. Tuo pačiu, grupė dėkoja praėjusį ketvirtadienį juos pavadavusiems „Freaks on Floor“ muzikantams, kurie kartu su „Colours of Bubbles“ vokalistu Julijum Aleksovu tame koncerte atliko žymiausią šiauliečių dainą „Flags“ ir linkėjo gitaristui greičiau pasveikti.
Grupė „Colours of Bubbles“
Grupė „Colours of Bubbles“ / Ryčio Šeškaičio nuotr.

„Esu užsispyręs ir darau viską, kad kuo greičiau galėčiau atsistoti pilna koja. Džiaugiuosi, kad koncertas įvyks, bet reikia dar daug nuveikti ir gerai pasiruošti, kad jis būtų vienas įsimintiniausių“, – kalbėjo Tomas Grubliauskis.

„Colours of Bubbles“ gitaristui Tomui Grubliauskiui nukritus nuo motociklo lūžo šlaunikaulis, todėl vaikinas buvo operuotas, jam taip pat darytas rankos atstatymas. Šiuo metu muzikantas gerai nusiteikęs ir sparčiai sveiksta.

„Colours of Bubbles“ koncertų grafikas dėl to nenukentės. Šiuo metu artimiausiuose koncertuose birželio 6 dieną Naujosios Akmenės miesto šventėje ir liepos 3 dieną „GreenFest“ festivalyje Minske jį pavaduos kitas grupės gitaristas Jonas Šablickas, tačiau pasirodymui „Vasaros terasoje“ Tomas Grubliauskis jau ketina sugrįžti į sceną.

„Colours of Bubbles“ (M.A.M.A. apdovanojimai 2015)

VIDEO: M.A.M.A. apdovanojimai 2014: Colours of Bubbles - Flags

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius