Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2019 10 15

„Colours of Bubbles“ išleidžia savo naują studijinį albumą „9 mm“: pristatė jau du singlus

Jau šį penktadienį Šiaulių rokeriai „Colours of Bubbles“ išleidžia savo naują studijinį albumą „9 mm“. Ketvirtadienį vakare 19 valandą grupė lankysis Vilniaus bare „Nauji vėjai“, kur susitiks su ištikimiausiais gerbėjais, surengs naujo albumo perklausą, kartu atšvęs jo pasirodymą ir pasirašys albumus pirmiesiems pirkėjams.
„Colours of Bubbles“
„Colours of Bubbles“ / Monikos Penkutės nuotr.

„Norime susitikti ir paminėti albumą su tais, kam jis brangiausias ir visų pirmiausia yra skirtas“, – sako muzikantai. Iš naujo albumo klausytojai jau išgirdo du singlus – „Russian Roulette“ ir „Summer“. Iš viso albume skambės devyni kūriniai.

Naujo albumo singlas „Summer“:

VIDEO: Colours of Bubbles | Summer

„9 mm“ yra trečiasis studijinis „Colours of Bubbles“ darbas. Penktadienį albumas pasirodys iškart visais trimis formatais – kompaktinės plokštelės, vinilo plokštelės ir skaitmeniniu formatu interneto platformose. Albumą išleidžia muzikos kompanija M.P.3.

Ankstesnį albumą „She Is the Darkness“ grupė išleido prieš trejus su puse metų, 2016-ų pavasarį. Per laiką tarp studijinių albumų muzikantai gerbėjus nudžiugino koncertiniu albumu „Untold Story“ su Šv. Kristoforo orkestru ir remiksų albumu „Gamma“, kurie jiems padėjo pelnyti M.A.M.A. metų roko grupės apdovanojimą šių metų sausį.

Ugnės Ūsaitės nuotr. /„Colours of Bubbles“ naujas studijinis albumas „9 mm
Ugnės Ūsaitės nuotr. /„Colours of Bubbles“ naujas studijinis albumas „9 mm

Lapkričio 8 dieną Vilniuje „Kablyje“ „Colours of Bubbles“ pradės „9 mm“ koncertų pristatymo turą. Lapkričio 15 dieną surengs koncertą gimtuose Šiauliuose, Šiaulių arenoje. Lapkričio 22 dieną lankysis Klaipėdoje, „Švyturys Bhouse“ ir lapkričio 23 dieną turą užbaigs Kaune, „Gargare“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius