Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2020 01 23

„Daddy Was A Milkman“ gerbėjams dovanoja naują dainą „Liar“

2020 metus „Daddy Was A Milkman“ pradeda dovanodamas gerbėjams naują dainą „Liar“ ir jai skirtą vaizdo klipą. Naujos kūrybos išsiilgusius melomanus atlikėjas nudžiugino nauju kūriniu, kurio nerasite albumuose. Iki šiol dainos „Liar“ nebuvo ir internete muzikos klausytis leidžiančiose platformose. Naujausiam kūriniui sukurtas klipas, kuris iš kitų muzikos klipų skiriasi tuo, kad jame įamžinti beveik 70 žmonių portretai, o filmavimo darbai truko 5 dienas.
„Daddy Was A Milkman“
„Daddy Was A Milkman“ / Tomo Adomavičiaus nuotr.

„Dainos tema – saviapgaulė. Tai - kaip atidus žvilgsnis į veidrodį, kai primiršti, jog esi pats už viską atsakingas. Manau, kad visi kartais sau pameluojame, o ilgainiui netgi imame tuo tikėti.

Daina „Liar“ yra savikritiška, ji apie didelius norus ir apie per mažas pastangas. Apie tai, kaip tikimės būti suprasti, bet vis pritrūkstam žodžių, kaip norime artumo, bet patys prie savęs neprisileidžiame. Mes taip svajojam tapti kažkuo, kol pamirštame, kas esame. Jaučiamės drąsūs ir nieko nebijantys, bet vos pagalvojus apie karą pašiurpsta oda.

„Liar“ yra apie toleranciją bei tarpusavio pagarbą, apie tai, kad esame kaip niekada laisvi rinktis, bet, neretai nerasdami vienybės, stumdomės ir trypčiojame, lyg neturėtume bendro tikslo“, – sakė Ignas Pociūnas.

PasiklausykiteDaddy Was A Milkman“ dainos „Liar“:

VIDEO: Daddy Was A Milkman - "LIAR" (ORIGINAL)

Dainos „Liar“ vaizdo klipą kūrė Pijus Vėberis, kuriam šis darbas tapo išskirtiniu.

„Šis vaizdo klipas man ypatingas tuo, kad tai yra pirmasis mano muzikinis klipas, sukurtas dokumentikos principu. Nėra jokios vaidybos, tiesiog, nufilmuoti žmonės, jų akys, veidai, kūnai, aplinka“, – sakė menininkas.

„Idėja gimė labai natūraliai – perklausęs dainą, pagalvojau, kad reikėtų dedikuoti klipą dviem vienas nuo kito neatskiriamiems dalykams: melui ir žmogui. Ignas dainoje nuostabiai perteikė tai, kas yra melas, aš prie bendro kūrinio pridėjau žmogų. Norėjau, kad klipe gyvos būtų tik asmenybės, kad kamera neturėtų jokio ryškaus charakterio", - tęsė jis.

Gretos Slivskytės nuotr. /„Daddy Was A Milkman“ vaizdo klipo dainai „Liar“ filmavimo akimirkos
Gretos Slivskytės nuotr. /„Daddy Was A Milkman“ vaizdo klipo dainai „Liar“ filmavimo akimirkos

Filmuojama buvo sunkia „Arriflex 435“ kino kamera, naudota 35 mm „Kodak“ kino juosta, todėl vaizdai perteikia lengvą, tyrą ir organišką jausmą. Filmavimo darbai truko 5 dienas, per kurias buvo nufilmuota 70 portretų. Didžioji dauguma jų pateko į galutinę vaizdo klipo versiją.

„Labai dėkojame komandai, operatoriui Edgarui Kordiukovui, operatoriaus asistentams Vyteniui Jankauskui ir Vytautui Juozėnui, prodiuserei Veronikai Cicėnaitei, režisieriaus asistentei Gretai Slivskytei ir kastingo vadovei Kristinai Dailydei – be jų klipas nebūtų pavykęs“, – sakė P.Vėberis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius