Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 01 01

Dagna Kondratavičiūtė apie duetą su Egidijumi Dragūnu: „Ir laukiu, ir bijau“

Ji buvo vadinama „Lietuvos balso“ lydere jau po pirmojo pasirodymo projekto scenoje. Tokios reakcijos visiškai nesitikėjusi DAGNA akimirksniu susidūrė su spaudimu ir atsakomybės našta. Juk tiems, kurie stovi priekyje, visada keliami aukštesni reikalavimai, o per pačių užsikeltą kartelę kaskart tenka šokti vis aukščiau.
Dagna Kondratavičiūtė
Dagna Kondratavičiūtė / LNK nuotr.

Šįvakar klasikinį dainavimą studijuojanti įspūdingo balso savininkė pasirodys muzikinio LNK projekto superfinale. Ji žino, kad muzika yra ne tik didis menas, bet ir mokslas, o savo balsą ji valdo išties profesionaliai. Prie jos nelimpa jokie gandai ir apkalbos. Ji kaskart ateina, padainuoja ir užkariauja „Lietuvos balso“ mokytojų ir žiūrovų širdis. 

Kad scenoje būtų dar stipresnė, tikresnė, jausmingesnė, DAGNAI trūksta tik vieno – meilės. 24-erių merginos širdis kol kas laisva, o pasimatymų laiką suryja... muzika. 

Šįvakar DAGNAI iš visų superfinalo dalyvių teks vienas labiausiai aistras kurstančių vaidmenų. Ji dainuos duetu su „Lietuvos balso“ svečiais – grupe „Sel“ ir jos lyderiu Egidijumi Dragūnu. 

„Jis yra viena ryškiausių muzikos žvaigždžių Lietuvoje. Taip pat žinau, kad jis mėgsta elgtis netikėtai. Jis turi tūkstantinę palaikytojų minią, o tai šįvakar įpareigoja ir mane. Mūsų dueto laukiu ir su beprotišku smalsumu, ir su baime. Ar jam patiks mano balsas, ar patiksiu aš pati, kaip atlikėja?“ − nerimauja DAGNA. 

Dainininkė jaudinasi ir dėl savo balso – beveik prapuolęs dar prieš „Lietuvos balso“ finalą jis iki šiol labai užkimęs. Ar pavyks jai šįvakar dainuoti pilna jėga? Atsargai į sostinės Teatro areną, iš kur LNK tiesiogiai transliuos projekto finišą, DAGNA atsivežė ir vaistų. 

„Lietuvos balso“ superfinalas – jau šįvakar 19.00 val.!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius