Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 12 03

Dainininkė Cheri pristato naują dainą ir vaizdo klipą: „Lietuva turi išgirsti, kad moterų yra visokių“

Grakščiai R&B, hiphopo ir repo stiliais savo dainose žaidžianti atlikėja Viktorija Vyšniauskaitė-Cheri pristato naują singlą ir jo vaizdo klipą „Bloga“. Dainininkė sako, kad Lietuva dar ne kartą turi išgirsti apie tai, kad moterų yra visokių – būtent apie tai ir yra ši daina.
Cheri
Cheri / Vilnės Kymantaitės nuotr.

„Matau vis daugiau merginų, kurių siekiai yra kitokie nei visuomenė norėtų. Gaila, tačiau jų požiūris į save ilgainiui sumenksta dėl primestų autoritetų ir vertybių. Taip pat dėl to, kad joms nuolat yra kartojama „bloga, bloga, bloga“, – teigia daininininkė.

Apie įvairias socialines problemas pasisakyti nebijanti atlikėja šią vasarą pristatė dainą „Diss“, kurioje kalbėjo apie iškreiptą vyriškumo sampratą, o šiuo kūriniu, kaip teigia dainininkė, nieko, ko pasaulis iki šiol nebuvo girdėjęs, nepasakė.

Vilnės Kymantaitės nuotr./Cheri
Vilnės Kymantaitės nuotr./Cheri

„Juk visi esam girdėję, jog viena bloga, nes neturi šeimos ir negimdo, kita bloga, nes gimdo „per daug“. Viena bloga, nes „stora“, o kita – „anoreksikė“. Moterų yra visokių ir jos visos yra ne mažiau moterys vien dėl savo išvaizdos ar dėl to, ką sako“ – teigia Cheri.

Cheri – Bloga:

VIDEO: CHERI - Bloga

Dainininkė atskleidžia, jog jai, kaip jaunai moteriai, dažnai kyla klausimai apie tai, kokie yra tie blogi veiksmai, dėl kurių moterys yra taip dažnai kritikuojamos. Apie tai drąsiai ir be užuolankų ji ir kalba savo dainoje.

„Kodėl „normalu“ yra neištikimas vyras, o neištikima žmona – šlykštu? Kodėl merginai nepridera rūkyti, o vyras, ką, cigaretėmis nedvokia? Kodėl moterys, pasakiusios, kad nenori vaikų ir šeimos, mums kelia siaubą, o vyrus vadiname „karjeristais“ ir „ambicingais“?“ – svarsto atlikėja.

Cheri užbėga už akių ir pabrėžia – moteriškumas yra gražu, o šeima jai yra vertybė, tačiau kiekvienas nusipelnė būti laimingas toks, koks yra. Būtent todėl ne tik dainoje, bet ir naujame vaizdo klipe atsiskleidžia „girl power“ – drąsus dainininkės palaikymas kitoms moterims bei merginoms, sulaukiančioms kritikos dėl jų išvaizdos ar elgesio.

„Moteris turi būti laisva, jaustis laiminga ir niekam nieko neskolinga. Tuomet mūsų mamos, sesės, draugės ir dukros žydės bei galės atsiskleisti visu savo grožiu“, – tikina dainininkė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius