Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 01 29

Valdas iš „Kelio į žvaigždes“ „Eurovizijai“ siūlo savo dainą (audio)

„Visai neseniai praslinko baugi kiaulių gripo šmėkla. Lietuvą vis dar gąsdina besitęsianti krizė. O čia vėl atslinko nauja pandeminė banga – „Eurovizijos“ virusas. Nepasiskiepijau, todėl ir aš susirgau, o jei sergam, tai tik su gera nuotaika“, – taip juokaudamas savo naujausią dainą pristato Valdas, pažįstamas iš muzikinio realybės šou „Kelias į žvaigždes 3“.
Dainininkas Valdas Maksvytis
Dainininkas Valdas Maksvytis / Asmeninio albumo nuotr.

Atlikėjas „Eurovizijos“ vilkų tarybai įvertinti pasiūlė dainą pavadinimu „Tu pašauk vardu“. Muzikos autorius – profesionalus gitaros virtuozas Aleksandras Ten (arba tiesiog Saniokas), lietuvišką dainos tekstą rašė pats Valdas. Prie muzikos skambesio prisidėjo prodiuseris Martynas Puchovičius.

Anot dainininko, daina paprasta, bet neprasta, turi savo veidą: „Šiek tiek disko stiliaus, šiek tiek ritmo ir daug daug meilės – viso to reikia, kad neužvaldytų blogos emocijos.“

Atlikėjas džiaugėsi, jog baigė magistrantūros studijas, pagaliau baigėsi ir visokie sutarčių apribojimai. Todėl laisvas ir nepriklausomas, dovanojantis geros nuotaikos dozę, kelia sparnus į „Eurovizijos“ nacionalinę atranką. Dabar lieka tik patiems žmonėms apsispręsti – nekęsti ar mylėti. Tai kaip?

VIDEO: Valdas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius