-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2019 12 04

Debiutinį albumą išleidusi Evgenya Redko pristato vaizdo klipą „Deivės“

Kiek daugiau nei prieš savaitę debiutinį albumą išleidusi atlikėja Evgenya Redko klausytojams pristato šviežiausią savo darbą – vaizdo klipą titulinei albumo dainai „Deivės“.
Evgenya Redko vaizdo klipo „Deivės“ akimirka
Evgenya Redko vaizdo klipo „Deivės“ akimirka / Dovilės Berulytės nuotr.

Daina „Deivės“, kaip ir visas debiutinis atlikėjos albumas, neša žinutę ir priminimą moterims apie tai, kad net ir nepasitikėjimui, neužtikrintumui bei pasimetimui imant viršų, jos turi nepamiršti, kokios iš tiesų yra stiprios, unikalios ir ypatingos.

„Tik gimus šiam kūriniui iš karto įsivaizdavau jo vizualizaciją. Nuo pradžių žinojau, jog būtent „Deivėms“ noriu filmuoti klipą, – pasakoja Evgenya. – Džiaugiuosi, kad prie filmavimo prisidėjo ir dirbo tokia stipri daugiau nei 20 žmonių komanda. Labai pasitikėjau klipo režisieriumi Dominyku Blizniku, kuris tobulai išpildė visą vaizdą.“

Ryčio Šeškaičio nuotr./Evgenya Redko vaizdo klipo „Deivės“ akimirka
Ryčio Šeškaičio nuotr./Evgenya Redko vaizdo klipo „Deivės“ akimirka

Darbe dominuojant šokių motyvams, choreografiją puikiai sustygavo šių metų „Lietuvos Talentų“ nugalėtojas Edgaras Kerpė, o prie atlikėjos be būrio šokėjų prisijungė ir egzotiškas gyvūnas.

Įvertinkite naujausią atlikėjos dainą:

VIDEO: Evgenya Redko - Deivės (Official Music Video)

„Kiekvieną kartą filmuojantis įgyju naujų patirčių, be šis filmavimas pranoko visus ¬– prieš kamerą vaidinau su gyvate“, – įspūdžiai dalinasi dainininkė. „Renkantis gyvatę, jų augintojai įspėjo, kad būna dažnų atvejų, kai jos kandžiojasi, o dieną iki mano klipo filmavimo viena gyvatė įkando net keliems žmonėms. Tačiau man pasisekė, matyt deivėms nekanda“, – šelmiškai šypsosi Evgenya.

Evgenya ne tik kviečia klausytojus pamatyti „Deivės“ dainos vaizdo klipą, bet ir išgirsti ją gyvai kartu su kitais pirmojo albumo kūriniais gruodžio 28 d. Vilniaus menų fabrike „Loftas“, kur ant scenos pasirodys ir daugiau žinomų šalies atlikėjų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius