Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 04 26

Debiutuoja merginų grupė VEGA: „Nedainuosim nei orchidėjų, nei dviratukų!“

Įsibėgėjant pavasariui, Lietuvos muzikos padangę linksmomis dainomis bandys nuspalvinti nauja merginų grupė „Vega“. Scenos debiutantės pristato pirmąją savo dainą „Liepsna“ ir tikisi, kad ne tik ši, bet ir kitos jų dainos suras savo klausytojus.
Merginų grupė „Vega“
Merginų grupė „Vega“ / Almanto Mickaus nuotr.

Grupė „Vega“ – tai dvi merginos – Donata ir Justina. Donata – Klaipėdos universiteto studentė – nuo mažumės svajojo apie didžiąją sceną.

„Panašu, kad svajonės pildosi. Atsiradus galimybei dainuoti grupėje, visai nesvarbu, kad laisvo laiko beveik nelieka – be studijų universitete, daug laiko atima įrašai, fotosesijos, repeticijos. Bet tai labiau džiugina, nei vargina“, – pasakoja Donata.

Almanto Mickaus nuotr./Merginų grupės „Vega“ narė Donata
Almanto Mickaus nuotr./Merginų grupės „Vega“ narė Donata

Justina – daugiau patirties scenoje turinti grupės narė. Po dalyvavimo keliuose muzikiniuose projektuose, mergina sako pagaliau radusi tai, ko visada ir ieškojo.

„Pagaliau dirbame taip, kaip visada norėjau – visa komanda kartu – kartu kuriame dainas, kartu renkame rūbus ar sprendžiame, kokia bus fotosesija. Džiaugiuosi, kad esu dalis to, ką darome. Nenorėčiau atrodyti, dainuoti ir elgtis taip, kaip liepia prodiuseriai ir būti tiesiog dar viena lėlė“, – sako Justina.

Mergina kurį laiką buvo atitrūkusi nuo muzikos, tačiau dabar ir vėl visa galva žada nerti į tai, kas jai įdomiausia – į muziką.

Almanto Mickaus nuotr./Merginų grupės „Vega“ narė Justina
Almanto Mickaus nuotr./Merginų grupės „Vega“ narė Justina

Grupės planuose – keletas naujų dainų, prie kurių šiuo metu dirbama įrašų studijoje, ir koncertai, kuriuose, anot merginų, „bus dainuojama tik gyvai – tie laikai, kai scenoje užtekdavo tik būti gražiai, jau seniai praėjo“.

„Vega“ taria griežtą NE! svetimos kūrybos dainoms, kurias atliekančiais atlikėjais bei grupėmis šiuo metu perpildyta Lietuvos muzikos padangė.

„Dainuosim tik savo dainas, o ne „Nemylėjau tavęs“, „Juodą orchidėją“ ar „Dviratuką“, – juokiasi grupės „Vega“ narės.

Merginos pristato debiutinę dainą „Liepsna“ – įvertinkite:

VIDEO: VEGA - Liepsna (Premjera)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius