Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 07 21

Debiutuoja nauja merginų grupė HIT: „Vulgarios nebūsime, bet moteriškų grožybių neslėpsime“

Įpusėjus vasarai pristatydama dainą „Šiandien gyvenu“ debiutuoja nauja merginų grupė HIT. Jos narės įsitikinusios, kad atėjo laikas Lietuvos pramogų pasaulį užkovoti ne tik išvaizda, bet ir balsu.
Grupė HIT: Miglė Šidlauskaitė, Vilma Vainauskaitė ir Gabija Lokytė
Grupė HIT: Miglė Šidlauskaitė, Vilma Vainauskaitė ir Gabija Lokytė / R.Miškos nuotr.

„Suprantame, kas muzikos pasaulio scenoje šiuo metu yra populiaru, tačiau savo pasirodymus ketiname „pagardinti“ gyvu balsu“, – sakė šou scenos užkulisių jau paragavusios Miglė Šidlauskaitė, Vilma Vainauskaitė ir Gabija Lokytė.

„Chorų karuose“ ir kituose Lietuvos televizijos projektuose dalyvavusios merginos iki šios vasaros kartu nebuvo dainavusios. Mintis jas suburti į vieną kolektyvą kilo prodiuseriui, grupės E.G.O. lyderiui Karoliui Šliažui. 

„Negali likti abejingas, kai matai, kad talentingi žmonės savo ateities su muzika nesieja. O privalėtų tai daryti, nes turi visus geram dainininkui būtinus komponentus – balsą, išvaizdą ir charizmą“, – sakė K.Šliažas. 

Atėjo laikas Lietuvos pramogų pasaulį užkovoti ne tik išvaizda, bet ir balsu.

Jo teigimu, po kelis mėnesius trukusių repeticijų HIT narės jau yra pasirengusios koncertuoti. Jų repertuare tiek K.Šliažo, tiek kitų autorių kurtos populiarios dainos. 

Dainos „Šiandien gyvenu“ apie vasarą, laisvę ir laimę teksto autorė – M.Šidlauskaitė. Dalį jo kurti padėjo ir E.G.O. narys Mažvydas Raudonis. 

„Apskritai, tekstą koregavo ne vienas žmogus. Tad tai – lyg ir bendras autorinis darbas“, – su šypsena sako muziką kūriniui parašęs K.Šliažas. 

Jau yra susuktas ir „Šiandien gyvenu“ vaizdo klipas. HIT dainininkės, kartu su operatoriumi Pauliumi Joniku, visažiste Neringa Ankudavičiene ir šukuosenų meiste Audra Senkauskiene, vasaros ieškojo... naktį. 

VIDEO: HIT - Šiandien Gyvenu (Official Video)

„Kad „pagauti” vasarišką akimirką, mums teko nuo ketvirtos valandos ryto pradėti filmuoti, – prisimena Paulius, – Tikimės, kad žiūrovai klipe pajaus tikros vasaros dvelksmą. Šia daina norima pasakyti, jog kaip kartais beatrodytų sudėtingas mūsų kelias, nepaisant visko, reikia džiaugtis ir vertinti kiekvieną akimirką, gyventi šia diena, o ne rytojumi“. 

Merginos, kurioms įvaizdį kuria stilistė Simona Senkauskaitė, sako scenoje nepamirsiančios, kad jų pagrindinis darbas yra dainuoti, o ne dalyvauti kūno tobulumo demonstravimo konkurse. „Vulgarios nebūsime, bet moteriškų grožybių neslėpsime“, – tvirtina atlikėjos. 

Pirmoji prie HIT prisijungė M.Šidlauskaitė. Rudenį studijas pradėsianti atlikėja sako, kad šiuo metu dainavimas jai yra svarbiausias dalykas pasaulyje. 

„Esu girdėjęs daug balsų, bet kai studijoje uždainavo Gabija, tai net šiurpuliukai kūnu nubėgo“, – prisiminė K.Šliažas, prilyginantis HIT narę geriausioms pasaulio vokalistėms. 

D.Tarėlos nuotr./Karolis Šliažas
D.Tarėlos nuotr./Karolis Šliažas

Objektyvų ir vaizdo kamerų numylėtinė, charizmatiška ir nenustojanti šypsotis – taip galima apibūdinti trečiąją grupės narę V.Vainauskaitę. Mergina buvo netgi dviejų chorų dalyvė: Kauno Žalgirio ir Tauragės krašto Auksinio.

„Daugumai nepaslaptis, jog Lietuvos muzikos rinkoje dominuoja ne muzika ir talentas, o verslo sandoriai bei plastikos chirurgų atliktų procedūrų demonstravimas. Tai žinodamas ir netgi suvokdamas, kad rinka merginų grupėmis perpildyta, negalėjau likti abejingas talentams“, – patikino K.Šliažas. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius