Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 03 07

„Deepo Oslo“ naktis su Norvegijos vikingu diskJokke

Kovo 12–ąją dieną klube „Opium“ startuoja skandinaviškų rimtų vakarėlių ciklas „Deepo Oslo“ su pirmąja jo žvaigžde, diskJokke, priešaky. Viršutiniame klubo aukšte Norvegijos nu disco princui prie pulto talkins „Love In Slow Motion“ duetas Martin Virgin ir St. Stereo, o rūsyje savo įrašais dalinsis Ivaylo iš Barraca Music/Elevation Recordings bei lietuvis Fresh Tee.
diskJokke
diskJokke

„Deepo“ vakarėlio ciklas prasidėjo Norvegijos sostinėje Osle 2008–iais metais. Jo idėjinis lyderis – iš Bulgarijos kilęs ir Norvegijoje kuriantis Ivaylo. Jau dešimtmetį jo kūryba puikiai žinoma underground house scenos gerbėjams. Ivaylo leidiniai puikuojasi Barraca Music, Elevation Recordings Ireland, Deep Class ir Blue Bass, o DJ set'ai pasižymi deep ir groovy skambesiu. „Deepo“ dvasia vystėsi su tokiais vardais kaip diskJokke, g–Ha, Alexander deQwest, Dalminjo, Patrick Turner, Asad Rizvi, Andrew Grant, Daniel Kyo, Johnny Fiasco. 2011–iais metais „Deepo“ aplankys Vilnių, Varną, Sofiją, Dortmundą ir Londoną.

Vakaro žvaigždė – norvegas diskJokke, kurio diskografijoje – du albumai, kuriuos, pirmąjį „Staying In“ ir antrąjį „En Fin Tid“, išleido norvegų įrašų kompanija „Smalltown Supersound“.

„Joachim Dyrdahl kuria šio žanro šedevrus“, – rašo „Clash“, o „DMC Update“ mano, kad jo naujuoju albumu didžiuotųsi net Jean Michel Jarre. Per savo trumpą karjerą Diskjokke Išleido daugybę singlų įrašų kompanijoje „Full Pupp“ bei sukūrė remiksus Lindstrøm, Foals, Lykke Li, Metronomy, Bloc Party, Crystal Castles, Daniel Wang, Tim Deluxe, Crystal Fighters, Monarchy, Penguin Prison, The XX.

Visi norvegiško nu disco megėjai renkasi klube „Opium“, kovo 12–ąją dieną, 23 val. Bilieto kaina: iki vidurnakčio – 10 litų, po vidurnakčio – 15.


http://www.diskjokke.com/
http://www.myspace.com/diskjokke
http://www.discogs.com/artist/diskJokke
http://soundcloud.com/diskjokke
www.myspace.com/djivaylo
www.facebook.com/djivaylo
http://soundcloud.com/ivaylo/tracks
http://soundcloud.com/freshtee
http://soundcloud.com/martinvirgin
http://soundcloud.com/ststereo
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius