Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2017 11 17

Deivis suskaičiavo, kiek kartų Kazlauskų hite „Tau tau tau“ skamba šis žodis

Laidoje „Muzikinės kovos“ šį penktadienį dėl geriausio Lietuvos atlikėjo vardo susirungs amžinieji romantikai Liveta (53 m.) bei Petras (61 m.) Kazlauskai ir laidai spontaniškai į duetą susibūrę renginių vedėjas Remigijus Žiogas (34 m.) bei atlikėjas Robertas Kupstas (31 m.). Jie be jokių burtų metė iššūkį scenoje seniai žinomai dainininkų porai.
Petras ir Liveta Kazlauskai
Petras ir Liveta Kazlauskai / Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr.

„Muzikinių kovų“ išsišokėliais vadinami Remigijus Žiogas ir Robertas Kupstas parengė staigmenų. Juk scenos veteranai Liveta ir Petras prieš juodu pasitelkė sunkiąją artileriją, taip pat populiarųjį hitą „Tau tau tau“. Laidos vedėjas Deivis prisipažino nepatingėjęs ir suskaičiavęs, kiek kartų šioje dainoje skamba „tau“. Pasirodo, net 108 kartus – tai buvo staigmena ir patiems Kazlauskams.

VIDEO: Liveta ir Petras Kazlauskai - Tau tau tau

Prieš visai Lietuvai žinomas Livetos ir Petro Kazlauskų dainas renginių vedėjas Remigijus Žiogas metė netikėtą kozirį – kunigo Egidijaus Arnašiaus sukurtą jausmingą dainą „Nemunais į laisvę“.

Nuolat striksintis Remigijus šį kūrinį atliko neatpažįstamai ramus ir susikaupęs, nes tai lyriška daina apie tremtį, ypač mėgstama ateitininkų, kurių organizacijai priklauso ir jis pats. Daina sužavėjo ir studijos svečius, ir laidos dalyvius, o Remigijus prisipažino, kad jam šis kūrinys ypač brangus, todėl iš jaudulio buvo net šlapias.

Per laidos filmavimą atlikėjai ne tik dainavo, atliko užduotis, bet ir šoko kartu su savo šokėjomis bei palaikymo komandomis. L.Kazlauskienei net kojas pritrynė, todėl scenoje nusispyrusi batelius toliau šoko basa.

Tad žiūrovai paklius į tikras vestuves: šoks visa studija, skambės populiariausios dainos ir dalyvaus tikras vestuvių vedėjas Remigijus Žiogas bei gražiosios šokėjos. O sėdintiems prie televizorių teks nelengva užduotis –skambučiais nubalsuoti, kuri iš grupių keliaus į kitą laidos etapą.

„Muzikinės kovos“ – penktadienį, 20.30 val. per „Lietuvos ryto“ televiziją.

Laida „Muzikinės kovos“/Robertas Kupstas, Remigijus Žiogas, Deivis Norvilas, Liveta ir Petras Kazlauskai
Laida „Muzikinės kovos“/Robertas Kupstas, Remigijus Žiogas, Deivis Norvilas, Liveta ir Petras Kazlauskai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius