Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 08 31

Dėkodami gerbėjams už paramą, „Liūdni slibinai“ rugsėjį išleis debiutinį albumą (video)

Šiemet debiutinį albumą ketinanti leisti jaunų aktorių grupė „Liūdni slibinai“ atsisakė labdaringai surinktus pinigus išleisti linksmybėms. Albumo išleidimui surengę du labdaringus koncertus Vilniuje ir Kaune, „Liūdni slibinai“ žiniasklaidoje išprovokavo diskusijas, ar verta leisti albumą, jeigu jam reikia rinktis pinigus.
„Liūdni slibinai“
„Liūdni slibinai“ / Organizatorių nuotr.

Grupė, iš muzikos pasaulio atstovų sulaukusi pasiūlymo verčiau tuos pinigus skirti vakarėliams, giliai apsvarsčiusi šį variantą, neatsisakė siekio išleisti „Albumą, raginantį tautą“.

„Liūdni slibinai“ ilgai ir liūdnai svarstė galimybę albumui surinktus pinigus išleisti šėlionėms, buvo atliekamos klausytojų apklausos bei analizuojami gerbėjų komentarai. Tačiau, sulaukę begalės gerbėjų laiškų ir palaikymo, grupės nariai nutarė, kad tikslo toliau sieks, o švęs, kai rankose turės savo naujagimį – debiutinį albumą.

„Linksmybės lietuvio gyvenime yra labai svarbu. Mūsų tauta linksminasi kur tik gali – televizijoje, gatvėje, parduotuvėje ir kaimo troboje. Bet mes visgi esam liūdno pobūdžio grupė, todėl laikomės savo misijos ir raginsime albumu tautą atsipeikėti“, – visuomet susirūpinęs ir susimąstęs sprendimą komentuoja vienas iš „Liūdnų slibinų“ Vaidas Kublinskas.

Grupė „Liūdni Slibinai“ yra pelniusi gerbėjų simpatijas ne vien dėl autoironiško požiūrio į savo, kaip patys teigia, „muzikinę“ veiklą. Jaunų aktorių ir poros profesionalių muzikantų kompanija savo pasirodymuose netiesiogiai kvestionuoja šiandieninio lietuvio vertybes. Originalių, teatralizuotų koncertų metu kviečia juoktis su ašaromis akyse iš to, kas vyksta bei vyko aplink bei kokioje aplinkoje veikiame patys.

Jau rugsėjį grupė „Liūdni slibinai“ ketina pristatyti savo debiutinį albumą pavadinimu „Albumas, raginantis tautą“. Albume gerbėjai galės rasti jau gerai pažįstamas dainas bei naujus grupės kūrinius.

VIDEO: ls aciu

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius