Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 02 07

Dėl klipo „Nutrūkom“ cenzūros susikirto „Mochito“ merginų nuomonės

Grupės „Mochito“ merginos, gerbėjams pristačiusios karštą savo naujausios dainos „Nutrūkom“ vaizdo klipą, dalinasi dar nepublikuota nuotrauka iš naujausios fotosesijos. Grupė neseniai visuomenei pristatė ir necenzūruotą klipo „Nutrūkom“ versiją. Dėl skirtingų klipo versijų susikirto ir pačių merginų nuomonės. Skirtingus merginų charakterius atspindi ir Eglės Pinikienės daryta nuotrauka.
Grupė „Mochito“
Grupė „Mochito“ / Eglės Pinikienės nuotr.
Temos: 1 Muzika

Nors merginoms patinka abu klipo „Nutrūkom“ variantai, tačiau necenzūruota klipo versija sukėlė daug diskusijų, tiek internete, tiek viešojoje erdvėje.

Justina ir Gabija įsitikinusios, kad vaizdo klipas – tai meninė išraiška ir ji nebūtinai turi atitikti tikrovę. Tai menininko fantazija, kuriai ribas nubrėžė pačios atlikėjos. Į vaizdo klipus merginos tikino žiūrinčios kaip į mini kino filmus. Tokio požiūrio pasigedo ir iš gerbėjų.

„Ar tai yra riba, iki kurios mes  galime eiti? Gal taip, o gal ir ne. Mes tikime tuo, ką darome. Lietuvoje kuriame naują vaizdo klipų etapą. Dėkojame visiems, kas sakė, kad esame drąsios. Prižadame, kad dar pateiksime tikrai ne vieną staigmeną“, – intriguoja merginos.

Beje, sukūrus abi klipo versijas, išsiskyrė „Mochito“ dainininkių nuomonės. Gabijai labiau patiko cenzūruota klipo versija, o Justina buvo linkusi rinktis aštresnį necenzūruotą vaizdo klipo variantą.

Tarp merginų užvirė aršios diskusijos. Nors iki muštynių neprieita, nagai nelūžo ir plaukai nenukentėjo, bet ginčų būta karštų, niekaip nesutarta, kuris klipo variantas labiausiai atspindi grupės muzikinį kelią.

„Mūsų klipas bet kokiu atveju – tik gėlytės. Užtenka pasižiūrėti, pavyzdžiui lietuvišką filmą „Redirected/Už Lietuvą!“, kuriame netrūksta dar aštresnių scenų, ar paprasčiausiai įsijungti televizorių, kuriame dokumentika pranoksta bet kokią fantaziją. O mūsų vaizdo klipe – tik įsivaizduojamas „nutrūkimas“, – mano merginos.

Nors necenzūruota klipo versija yra netinkama nepilnamečiams, tačiau, merginų nuomone, nėra per daug iššaukianti, kad negalėtų klaidžioti interneto platybėse, kuriose galima rasti gerokai aštresnių variantų.

Kuris klipas tinkamesnis, nepadėjo apsispręsti ir platinimo priemonės. Nors internetinis tinklalapis „Youtube“ necenzūruotą klipo versiją užblokavo, kiti tinklalapiai buvo liberalesni. Taigi dabar gerbėjams prieinami abu klipo variantai, todėl žmonėms suteikiama teisė rinktis, kuris patinka labiau. Tokį sprendimą patarė rinktis ir klipo kūrėjai, kuriems teko įsikišti į merginų ginčą.

„Dėl klipo susiginčijome, nes esame skirtingos. Bet taip ir yra gyvenime. Vieni mėgsta stipresnius gėrimus, kiti – silpnesnius. Vieniems patinka blondinės – kitiems brunetės. Mes taip pat esame skirtingos, tačiau be to nebūtume duetas“, – tikina merginos.

VIDEO: „Mochito“ – „Nutrūkom“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius