-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 04 15

Demis Roussos Vilniuje: „Lai Dievas laimina jūsų šalį!“

Ketvirtadienio vakarą Vilniaus „Pramogų arenoje“ vyko vienas iš penkių graikų atlikėjo Demis Roussos koncertų Lietuvoje. Pasirodymo metu atlikėjas pilną salę žiūrovų džiugino iki skausmo žinomais šlageriais ir stebino per kraštus trykštančia energija, kurios pavydėti galėtų kone kiekvienas.
Estrados legendos Demis Roussos koncertas Vilniuje
Estrados legendos Demio Roussos koncertas Vilniuje / Tomo Lukšio nuotr.

Kiekviena D.Roussos daina buvo pasitikta ir palydėta galybe aplodismentų – žiūrovai nuolat kėlėsi nuo kėdžių ir plojo dainininkui stovėdami, nešė atlikėjui gėles. D.Roussos nepailsdamas bendravo su publika, nuolat dėkojo jai už palaikymą ir kvietė dainuoti kartu. Daugybę kartų atlikėjas šaukė publikai „I love you“, reiškė nuostabą dėl tokio gausaus vilniečių palaikymo bei neslėpė susižavėjimo.

Scenoje D.Roussos pasirodė kartu su simfoniniu orkestru ir trimis pritariančiosiomis vokalistėmis. Salėje taip pat stovėjo du dideli ekranai, kuriuose toliau nuo scenos sėdintys žiūrovai galėjo matyti atlikėjo pasirodymą.

Susirinkę žiūrovai nepaliovė linguoti, nuolat dainavo kartu su atlikėju. Ko gero, labiausiai publika išjudinta buvo orkestrui užgrojus tautinio graikų šokio Sirtaki melodiją – paskatinti D.Roussos, žmonės stojosi šokti, drąsesni net išbėgo prieš sceną, kad pademonstruotų atlikėjui savo sugebėjimus. Pirmosios koncerto dalies metu aktyviausi D.Roussos gerbėjai, stovėdami prieš pat sceną, mojavo atlikėjui plakatu, ant kurio buvo parašyti palaikymo šūksniai.

„Lai Dievas laimina jūsų šalį“, – koncerto pabaigoje žiūrovams sakė D.Roussos. Tačiau publika taip lengvai jo nepaleido – nuo scenos nulipęs ir su žiūrovais atsisveikinęs atlikėjas aplodismentais buvo tiesiog priverstas grįžti ir sudainuoti dar vieną kūrinį.

Pasirodymu pakerėti buvo visi – nors koncertas truko vos pusantros valandos, iš „Pramogų arenos“ žmonės išėjo pakylėti.

„Niekada nemaniau, kad išgirsiu savo jaunystės muziką atliekamą gyvai“, „Demis Roussos – jaunystės dievaitis“, „Tai neįtikėtina“ ir taip toliau – tą patį kartojo kone kiekvienas pakalbintas žiūrovas.

Ir nors D.Roussos – praeities laikų muzikantas, žiūrovų gretose buvo matyti ne tik vyresnio amžiaus klausytojus – žmonės čia atėjo kartu su šeimomis, dalis jų už rankų vedėsi mažus vaikus. Salėje taip pat sušmėžavo ir vienas kitas jaunimo atstovas – čia romantiškai praleisti laiką ir užsikrėsti nostalgija atėjo jaunos porelės, draugų kompanijos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius