Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 07 26

„Depeche Mode“ atskrido į Vilnių, oro uoste juos pasitiko gerbėjų būrys

Penktadienį, 16.30 val., Tarptautiniame Vilniaus oro uoste nusileido lėktuvas, atskraidinęs britų elektronikos grupę „Depeche Mode“. Į Lietuvą grupė atskrido iš Varšuvos privačiu lėktuvu. Juo „Depeche Mode“ su savo muzikiniu turu „Delta Machine“ keliauja po Europą nuo gegužės pradžios.
Davidas Gahanas (dešinėje)
„Depeche Mode“ lyderis Davidas Gahanas Vilniaus oro uoste / Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr.

Prie oro uoste esančio VIP išėjimo susirinkęs gerbėjų būrelis su „Depeche Mode“ marškinėliais, kepurėmis, vėliavomis bei kompaktinėmis plokštelėmis nekantriai laukė pasirodysiančios trijulės. Apsiginklavę tušinukais, jie vylėsi, kad Davidas Gahanas, Martinas L. Gore'as ar Andrew Fletcheris jiems duos autografus.

Tiesa, muzikantų prie durų jau laukė trys nauji „Mercedes-Benz“ autobusiukai, kurių ir pageidavo patys atlikėjai. Grupės reikalavimų sąraše organizatoriams buvo pabrėžta, kad automobilių langai turi būti tamsinti, taigi tokie jie ir buvo. Pro duris pirmasis išėjo Andrew Fletcheris. Jis nepasididžiavo ir pasirašęs keliems gerbėjams nuskubėjo į savo autobusiuką.

Martinas Lee Gore’as pasirodė antrasis. Savo daiktus atidavęs kartu keliaujantiems asistentams vyras nesislapstydamas spaudė rankas gerbėjams ir raitė parašus ant grupės išleistų kompaktų. Dainininką apspitęs gerbėjų būrelis nenorėjo paleisti muzikanto, tačiau sulaukęs tinkamos progos vyras nėrė į savo automobilį.

Martinas L. Goreas
Martinas L. Gore’as

Kiek išdidesnis buvo grupės vokalistas Davidas Gahanas. Vos jam išėjus pro duris pasigirdo gerbėjų klyksmai. Visi tikėjosi, kad D.Gahanas, kaip ir kiti grupės nariai, ateis pasirašyti ant plokštelių. Tačiau dainininkas trumpai dėbtelėjęs į minią ir kilstelėjęs kairią ranką – suprask, pamojęs – tučtuojau įlipo į automobilį ir uždarė jo duris.

Grupė, likus dienai iki šeštadienį Vingio parke vyksiančio koncerto, į Vilnių atskrido iš Varšuvos, kur koncertavo ketvirtadienį.

Kol kas nežinia, ar po koncerto grupės nariai iš karto išskris, ar Lietuvoje praleis dar ir sekmadienį. Pirmadienį „Depeche Mode“ koncertas numatytas Minske.

Techniniai darbuotojai į sostinę atvyko keturiais autobusais. Iš viso grupę lydi per 90 žmonių – nuo garso ir apšvietimo režisierių, grimuotojų, vadybininkų bei scenos technikų iki virėjų.

Baltarusijoje grupė surengs paskutinį koncertą Europoje šią vasarą, nes kiti koncertai suplanuoti JAV, Kanadoje ir Jungtiniuose Arabų Emyratuose. Europoje jie vėl pasirodys tik lapkričio pradžioje, kai jų turnė nusikels į gimtąją Didžiąją Britaniją, Airiją, Pietų ir Vidurio Europą, o paskutinis „Depeche Mode“ koncertas įvyks Maskvoje.

Andrew Fletcheris
Andrew Fletcheris

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius