Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 06 09

Donata Virbilaitė pristato naują dainą „Virš debesų“: įkvėpė skaudi senelių istorija

Jausmų kupiną dainą „Virš debesų“ pristatanti dainininkė Donata Virbilaitė įsitikinusi, kad tai kūrinys, negalintis palikti abejingų. Įvertinkite naują atlikėjos dainą ir jūs.
Donata Virbilaitė
Donata Virbilaitė / Edgaro Žilaičio nuotr.

„Visiems mums dalelė širdies kažkada buvo atplėšta. Dažniausiai tai įvyksta nelauktai ir netikėtai. Tuomet, kai netenkame artimo žmogaus“, – kalbėjo kūrinio muzikos bei teksto autorė.

Donata Virbilaitė neslepia – prasmingą dainą ji parašė įkvėpta savo senelių istorijos. Ji pripažįsta dažnai pagalvojanti, kaip jautėsi jos močiutė, kai pirmas gyvenimą paliko jos mylimas vyras.

„Galvojau, kaip jai norėjosi „skristi“ paskui jį ir nelikti vienai. Pradėta rašyti daina apie metus „laukė“, kol virs realybe. Gal ji taip ir nebūtų išvydusi dienos šviesos, bet artimai draugei netekus vieno iš brangiausių bei matant jos skausmą, viskas tarsi išsiliejo ir nebebuvo galima sustabdyti,“ – liūdnais prisiminimais dalinasi atlikėja.

Įvertinkite naują Donatos kūrinį:

VIDEO: Donata - Virš Debesų

Donata sako, kad šia daina ji norinti suteikti viltį praradusiems mylimus artimuosius, parodyti, kad jie nėra vieni ir kiekvienas iš mūsų esame tai patyrę. „Mes ne po vieną. Visi praradę. Visi mylėję“, – skamba dainos tekste.

Ši daina ypatinga ir tuo, kad D.Virbilaitė joje ne tik dainuoja, bet ir repuoja.

„Po dalyvavimo projekte „Muzikinė kaukė“ supratau, kad galiu tikrai daugiau negu atrodė iki šiol. Repavimo tekstas tiesiog liejosi“, – džiaugiasi atlikėja ir juokauja, kad galbūt tai bus jos ateities muzika.

Dainos „Virš debesų“ klipe nusifilmavo ir žinomi žmonės – tarp jų aktorė Žiedūnė Mardosaitė, šokėjas Saulius Skambinas, televizijos projekto dalyvė Laura Kaminskienė, plaukų stilistė Inga Bagdonaitė.

TAIP PAT SKAITYKITE: Donata Virbilaitė aukcione parduoda skandalingąją suknelę: „Suteikiu legalią galimybę ją sudeginti“

VIDEO: Išsigandusi atlikėja Mia bandė pabėgti iš „Atspėk, kas dėžėje“ filmavimo

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius