Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 09 09

Donatas Montvydas „Lietuvos balse“ pademonstravo naują triuką, o Merūnas Vitulskis šaukėsi greitąją pagalbą

Dviejų muzikos titanų dvikova – taip būtų galima pavadinti sceną, kurią jau šį šeštadienį, 19.00 val. kokybiškiausiame gyvos muzikos projekte „Lietuvos balsas“ pamatys visi LNK žiūrovai. Jėgas ir visą išmonę surems du ne tik Lietuvos, bet ir tarptautinės scenos grandai – Donatas Montvydas ir Merūnas Vitulskis.
Donatas Montvydas
Donatas Montvydas / Lukas Balandis / BNS nuotr.

„Ką tu galėtum dėl jos padaryti?“ – lyg balta pirštine, po vienos iš dalyvių pasirodymo Donatui pamojavo Merūnas ir išprovokavo spontanišką dvikovą. 

Donatas pasiūlė čia pat scenoje parodyti naują triuką intriguojančiu pavadinimu – „Krokodiliukas“. Stryktelėjęs nuo kėdės, Donatas beveik atsigulė ant žemės ir iki scenoje stovinčios dalyvės nušokinėjo tik ant krumplių ir kojų pirštų.  

„Tai yra vienas iš pratimų, kuriuos atlieku praktikuodamas tradicinį Vietnamo kovos meną „Niat-Nam“. Pademonstruoti jį „Lietuvos balse“ nusprendžiau visiškai spontaniškai. Scena – kaip džiazas, čia daug improvizacijos, čia gali nutikti bet kas“, − apie gana komiško pavadinimo pratimą pasakoja Donatas.

„Po tokio „Krokodiliuko“ aš jau žinočiau, ką rinktis“, − neslėpdama emocijų, „Krokodiliuko“ debiutą komentavo viena projekto mokytojų – Inga Valinskienė. 

Merūnas taip pat neliko skolingas – jis nusprendė pademonstruoti garsųjį D.Montvydo suktuką. Publikai teliko sulaikyti kvapą ir laukti. 

„Kvieskite greitąją“, − prieš atlikdamas akrobatinį triuką juokėsi M.Vitulskis. 

Paaiškėjo, kad kovos menai nesvetimi ir jam. Mokykloje Merūnas yra lankęs kinų kovos meno „Ušu“ užsiėmimus.  Tiesa, garsusis tenoras prisipažino, kad paskutinį kartą akrobatinius triukus atliko būdamas penktoje klasėje. 

„Suktuką padariau visiškai be pasiruošimo, treniruotės, apšilimo. Grįžęs į savo vietą pajutau, kad pasitempiau nugarą. Bet buvo tikrai verta“, − prisimindamas netikėtą dvikovą sakė M.Vitulskis. 

Kaip atrodė Donato suktukas pagal Merūną, ar prireikė garsiam tenorui medikų pagalbos ir ar pavergė D.Montvydas savo „Krokodiliuku“ „Lietuvos balso“ dalyvės širdį, LNK žiūrovai sužinos jau rugsėjo 14 dieną, 19.00 val. per LNK!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius