-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 07 21

Dovana kauniečiams – „Beissoul & Einius“ dueto koncerte išpirkti visi bilietai

Ketvirtadienio vakarą, Kauno širdyje, Rotušės aikštės pašonėje esančiame „Ad form kiemelyje“, koncertą po atviru dangumi surengė populiarusis elektroninės muzikos duetas „Beissoul & Einius“. Klausytojus stebino energija ir nuostabios muzikos garsai.
Koncerto akimirkos
Koncerto akimirkos / Gerdos Lukošiūtės nuotr.

Po trumpos pertraukos atvykęs koncertuoti vieninteliam šios vasaros koncertui Kaune, žymusis duetas sukvietė gausybę savo muzikos mylėtojų. Renginio organizatoriai tik pradėjus pardavinėti bilietus nustebo, kad šie buvo greitai išpirkti, o pirmadienio rytą į prekybą paleisti paskutinieji 80 bilietų dieną prieš koncertą jau buvo parduoti.

Gerdos Lukošiūtės nuotr./Eilė prie įėjimo
Gerdos Lukošiūtės nuotr./Eilė prie įėjimo

Koncerto metu Beissoul buvo sužavėtas publika ir jos energija, pasirodymo metu jis pakeitė du kostiumus, kurie jau yra tapę jo vizitine kortele. Kiekviename koncerte atlikėjas stengiasi klausytojus stebinti ne tik kuriama muzika, bet ir savo išskirtiniu stiliumi bei šokio judesiais. Vakaro metu atlikėjas keitė ne tik kostiumus, bet ir galvos apdangalus, vienas iš jų buvo ypatingas – įspūdingo dydžio skrybėlė, kuri sveria ne vieną kilogramą.

Kaip ir per kiekvieną koncertą „Beissoul & Einius“ išpildė gerbėjų lūkesčius, koncerto dalyviai galėjo išgirsti ne tik gerai žinomas dainas, bet ir naujojo albumo „#asecretcontract“ (A Secret Contract) kūrinius.

Didžiausią lankytojų audrą sukėlė kūrinys „Pill“, kurio metu visi šoko kaip pašėlę, sekdami Beissoul pavyzdžiu. Anksčiau pats atlikėjas yra teigęs, jog ši daina įkvepia nesivaržyti ir būti savimi.

Šis muzikos duetas gali sužavėti net ir jų muzikos skeptikus, nes į jų koncertus patekę žmonės lieka ilgam sužavėti. Į „Beissoul & Einius“ koncertą susirinko įvairaus amžiaus žmonės, koncerte buvo galima sutikti vaikų, kurie tikino esantys dideli šio dueto gerbėjai, ir vyresniųjų, kurie jų muzikos klausosi nuo pat dueto muzikinio kelio pradžios.

Koncerto metu Beissoul pasidalijo savo mintimis, jog kada nors jo koncertai sukvies dar daugiau žmonių ir bus rengiami ne tik įprastose koncertų vietose, bet ir didžiosiose Lietuvos arenose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius