Tiesiogiai

Tiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentaraiTiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentarai

2020 08 21

Dua Lipa išleis šokių muzikai skirtą remiksų albumą: pagrindinį singlą įrašė kartu su Madonna

Popmuzikos žvaigždė ir viena sėkmingiausių visų laikų moterų atlikėjų Dua Lipa savo gerbėjams paruošė staigmeną. Rugpjūčio 28-ąją dainininkė išleis naują šokių muzikos remiksų albumą „Club Future Nostalgia“.
Missy Elliott, Dua Lipa, The Blessed Madonna, Madonna
Missy Elliott, Dua Lipa, The Blessed Madonna, Madonna / Warner Music nuotr.

Naujojo albumo pagrindas – kritikų geriausiu šių metų albumu tituluojamas, pavasarį išleistas „Future Nostalgia“ albumas, būtent jo dainos įgaus naują šokių muzikos atspalvį. Jis itin didelio pasisekimo sulaukė ir Lietuvoje – iki šiol išlieka vienu klausomiausiu albumu šalyje.

„Club Future Nostalgia“ sudaro 17 niekur iki šiol negirdėtų remiksų, kuriuos kruopščiai atrinko klubinės muzikos ikona, Londone gyvenanti ir kurianti Marea Stamper, žinoma sceniniu vardu The Blessed Madonna. Jos atrinktus remiksus kūrė ne tik garsiausi šių dienų šokių muzikos kūrėjai, albumas tramplynu į didžiąją sceną taip pat taps mažai žinomiems didžėjams.

Warner Music nuotr./Dua Lipa
Warner Music nuotr./Dua Lipa

Naujasis šokių muzikos darbas išsiskirs ne tik klubiniu skambesiu, bet ir superžvaigždžių gausa. Dua Lipos dainas perdainavo Madonna, Gwen Stefani, Missy Elliott ir merginų grupė BLACKPINK. Remiksus albumui sukūrė „Masters At Work“, Mr Fingers, Gen Hoshino, Markas Ronsonas ir daugelis kitų. Dienos šviesą jau išvydo ir pirmasis remiksų albumo singlas „Levitating“ – jį Dua Lipa įrašė kartu su Madonna ir Missy Elliott.

Dua Lipa – „Levitating” (feat. Madonna and Missy Elliott) [The Blessed Madonna Remix]

VIDEO: Dua Lipa - Levitating (feat. Madonna and Missy Elliott) [The Blessed Madonna Remix] (Official Video)

„Pastarieji mėnesiai buvo labai neįprasti. Mačiau kaip žmonės šoko namuose, rengė albumo „Future Nostalgia“ vakarėlius per „Zoom“ – tik taip galėjome bent akimirkai pasijausti esantys klube. Tokie vaizdai praskaidrino mano kasdienybę.

Warner Music nuotr./Dua Lipa
Warner Music nuotr./Dua Lipa

Man kilo idėja namudinius vakarėlius perkelti į kitą lygmenį – tai padaryti man padėjo neprilygstamoji The Blessed Madonna. Ji kruopščiai atrinko kūrinius, kurie vėliau atsidūrė „Club Future Nostalgia“. Prie albumo prisidėti pakvietėme draugus ir legendas“, – apie „Club Future Nostalgia“, kurį internetu užsisakyti galima jau dabar pasakoja Dua Lipa.

Albumas yra eklektiškas ir euforiškas praeities bei dabarties derinys, kuriame susimaišo skirtingos kartos, stiliai ir dešimtmečiai. Miksuodama kūrinius The Blessed Madonna pasitelkė gerai žinomus Janet Jackson, Neneh Cherry, Gwen Stefani ir „Jamiroquai“ klasikinius popmuzikos kūrinius, taip pat frazes iš legendinių house, soulo ir disko muzikos atlikėjų Roberto Owenso, „The Art Of Noise“, Cajmere ir kitų.

Warner Music nuotr./Dua Lipa „Club Future Nostalgia“ albumo viršelis
Warner Music nuotr./Dua Lipa „Club Future Nostalgia“ albumo viršelis

„Sulaukusi Dua Lipos kvietimo žinojau, kad tai ne tik galimybė prisistatyti man, bet ir proga naujame amplua parodyti savo herojus ir herojes. Manęs paprašė atrinkti geriausius žinomų ir mažai kam girdėtų didžėjų darbus. Galbūt puikiai žinote Marką Ronsoną, bet dabar susipažinsite ir su Moodymann, Jayda G, „Midland“ bei kitais.

Šis įrašas pasakoja ne tik apie šokių ir populiariąją muziką, tai taip pat istorija moterų, kurios yra šių žanrų ikonos: Madonna, Missy Elliott, Janet Jackson, Gwen Stefani ir BLACKPINK. Kurdama albumą dar labiau susižavėjau Dua Lipa. Ji miela, geniali, vienintelė tokia savo kartoje“, – sako The Blessed Madonna.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius