Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 07 29

Dublino gyventojai sudrumstė U2 koncertų grafiką

Airijos sostinės Dublino gyventojai antradienį, liepos 28-ąją, surengė piketą, protestuodami prieš technikų, besirūpinančių grupės U2 koncertų turu po pasaulį, veiksmus.
„U2“ koncertų scena
U2 koncertų scena / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Savaitgalį airių rokerių grupė gimtajame Dubline surengė tris koncertus, į kuriuos buvo iššluoti visi bilietai. Po paskutinio pirmadienį vykusio šou technikai visą naktį ardė milžinišką sceną ir koncertų įrangą, kuri sveria 390 tonų. Iš Airijos visas krovinys turėjo būti išsiųstas į Švediją, kur  šį penktadienį, liepos 31-ąją, turi vykti kitas U2 koncertas.

Kad naktį išmontuos techniką, koncertu besirūpinanti kompanija buvo suderinusi su Dublino miesto valdžia, tačiau technikų keliamas triukšmas visą naktį neleido sudėti bluosto gretimų namų gyventojams. Ryte nepatenkinti dubliniečiai užtvėrė išvažiavimą iš stadiono, kuriame vyko koncertas ir kur buvo išmontuojama technika. Dėl šio protesto daugiau kaip 50 sunkvežimių su įvairia įranga pavėlavo į keltą, kuris į Švediją turėjo nuplukdyti krovinį. Kiek vėliau gyventojai leido porai automobilių išvykti iš stadiono teritorijos.

U2 vadybininkų tvirtinimu, dubliniečiai sujaukė grupės koncertų grafiką, tačiau dar anksti kalbėti, ar penktadienį numatytas koncertas įvyks.

Airių grupės turas po pasaulį, pavadintas „360 Degree Tour“ ir skirtas populiarinti grupės albumui „No Line On The Horizon“, prasidėjo birželio 30-ąją Barselonoje, Ispanijoje. Kol kas koncertai įvairiose šalyse suplanuoti iki spalio pabaigos. Būtent šiam turui buvo sukurta apvali besisukanti scena, kad visi žiūrovai galėtų vienodai patogiai stebėti pasirodymus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius