Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2021 09 09

Duetas „Sweed“ užduoda klausimą rugsėjo 10 d. mitingo dalyviams: „Kas su kuo?“

Į duetą „Sweed“ savo kūrybines pajėgas prieš septynerius metus sujungę reperiai Vilius Alesius–Willux (Skamp) ir Saulius Jeruslanovas–SJ klausytojams pateikia naują savo kūrybos dainą „Kas su kuo?“ ir kviečia sau patiems atsakyti į šį klausimą.
„Sweed“
„Sweed“ / Asmeninio albumo nuotr.

Dainos tekste autoriai pateikia savo požiūrį į šių dienų aktualijas ir susipriešinusią visuomenę šalies viduje, rašoma pranešime spaudai.

„Padėtis šalies viduje ir kaimynystėje man kelia didelį nerimą, kalbant tiek apie mano vaikų ateitį, tiek apie kai kurių žmonių požiūrį į pandemiją, į augančią neapykantą „netradicinių“ pažiūrų atstovams ir į žmogaus pamatines laisves. Kviečiu paklausyti ir pamąstyti apie savo vaidmenį ir paskirtį mūsų visuomenėje, kurioje turėtume tilpti visi“ – sako atlikėjas Vilius Alesius–Willux.

„Mes privalome susimąstyti ir kalbėti nenumodami ranka, kad viskas susitvarkys savaime, ypač kalbant apie fašistine retorika pasižyminčią šeimos maršų temą bei kitas dažnėjančias neapykantos išraiškas Lietuvoje. Nenoriu, kad nuo tokių tamsuolių priklausytų mano ir mano dukros ateitis,“ – mintimis apie kūrinio žinutę dalinasi dueto narys Saulius Jeruslanovas–SJ.

Pasiklausykite:

VIDEO: SWEED - Kas su kuo?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius