Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 12 26

Dvigubos Andriaus Pojavio šventės: pergalę „Eurovizijoje“ ir Kalėdas dainininkas šventė Italijoje

Kam jau kam, tačiau naujai sužibusiam dainininkui Andriui Pojaviui šių metų Kalėdos buvo ypatingos – prieš pat didžiąsias metų šventes atlikėjas laimėjo nacionalinę „Eurovizijos“ atranką ir tapo šalies atstovu didžiajame „Eurovizijos“ konkurse, gegužės mėnesį įvyksiančiame Švedijoje, Malmėje. Italijoje kartu su besilaukiančia žmona ir vaikeliu gyvenantis A.Pojavis šventes pasitiko namuose, vis dar besidžiaugdamas pergale.
Andrius Pojavis
Andrius Pojavis / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Kūčias, Kalėdas ir Naujuosius metus šįmet švenčiu Italijoje. Mūsų šventės tradicinės – namuose suvalgėme Kūčių vakarienę ir nuėjome miegoti, o ryte radome daug gražių dovanų“, – pasakoja A.Pojavis ir išreiškia lūkesčius, kad ir visi kiti žmonės džiaugiasi šventėmis ir yra laimingi.

Vyras pripažįsta: šventes pagardinusi pergalė nacionaliniame konkurse jam buvo išties netikėta, todėl prireikė nemažai laiko susigyventi su mintimi ir suvokti, kas įvyko. „Tėvai sakė, kad sukėliau jiems galvos skausmą senatvėje. Visa šeima už mane labai serga ir palaiko“, – džiaugiasi dainininkas.

O ir sveikinimų, žinoma, šįmet daug daugiau, ir ne vien su Kalėdom. „Sulaukiau tiek sveikinimų į „Facebook“ pašto dėžutę, kad prireikė kelių dienų visus perskaityti ir visiems atsakyti, padėkoti“, – šypsosi A.Pojavis.

Tačiau ant pečių užgriuvusi pergalė vaikinui nėra našta – A.Pojavis tikina nesijaučiąs sulaukęs pernelyg daug dėmesio ir džiaugiasi, jog pavyko išvengti ažiotažo. „Su viskuo susitvarkau puikiai“, – sako A.Pojavis. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius