Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 03 06

Dvylikametė užbūrė projekto žiūrovus: nustebino įspūdingu balsu ir dienotvarke

Šį šeštadienį 21 val. LRT televizijos žiūrovai išvys antrąją muzikinio projekto „Dainuok su manim“ atrankos laidą. Dvylika talentingų vaikų rungsis siekdami iš muzikos žvaigždžių išgirsti lemtingąją frazę „Dainuok su manim“.
Stelos pasirodymas projekte „Dainuok su manim“.
Stelos pasirodymas projekte „Dainuok su manim“. / Justino Stacevičiaus nuotr.

Vienas scenoje pasirodžiusių jaunųjų talentų – dvylikametė Stela Švenčionytė. Bishop Briggs hitą „River“ atlikusi Vilniaus Petro Vileišio progimnazijos penktokė sužavėjo auditoriją, susirinkusią televizijos studijoje. Ne ką mažesnę nuostabą sukėlė ir Stelos dienotvarkė – talentinga dainininkė net septynis kartus per savaitę treniruojasi baseine.

„Plaukiu nuo šešerių metų, medalių seniai neskaičiavau ir bijau pameluoti, bet 60 ar 70 greičiausiai bus. Norėčiau būti profesionali plaukikė ir dainininkė“, – apie ateities planus kalbėjo Stela Švenčionytė ir pridūrė, kad laiko sau lieka, nes svarbiausia mokėti jį planuoti.

Justino Stacevičiaus nuotr./Stelos pasirodymo akimirka
Justino Stacevičiaus nuotr./Stelos pasirodymo akimirka

Palaikyti Stelos į televizijos studiją atvyko ir jos mama. „Turiu keturiolikmetį brolį, mane palaiko ir tėtis, bet kai ateina daug pažįstamų, labai jaudinuosi. Mano pasirodymą mama nufilmavo telefonu ir su jais pasidalino. Jiems patiko“, – šypsosi Stela.

Kaip seksis Stelai ir dar vienuolikai talentingų jaunųjų dainininkų „Dainuok su manimi“ atrankoje, pamatysime šį šeštadienį 21 val. per LRT TELEVIZIJĄ. „Dainuok su manim“ – pasaulyje dar nematyto, Lietuvoje sukurto formato muzikinis projektas, kuriuo siekiama atrasti naujų jaunųjų talentų. Jo ašimi taps talentingų vaikų ir ryškiausių Lietuvos žvaigždžių duetų konkursas. Projekto intriga – duetai susikurs atrankinių laidų metu, televizijos žiūrovų akivaizdoje. Iš pusės tūkstančio vaikų atrinkti projekto dalyviai, jaunieji dainininkai, sieks atskleisti savo muzikinius gebėjimus ir sudominti muzikos profesionalus.

Apsispręsti žvaigždėms padeda patariamąjį balsą turinti komisija: kūrybininkė Dovilė Filmanavičiūtė, LRT populiariosios muzikos vyriausiasis redaktorius Ramūnas Zilnys ir muzikantas, kompozitorius Stanislavas Stavickis-Stano. Projekto vedėjai – TV žiūrovų numylėtinė Jurgita Jurkutė-Širvaitė ir kiek vėliau prie jos prisijungsiantis žiūrovų taip pat jau pasiilgtas Giedrius Savickas.

Pirmosios atrankinės laidos metu jau susikūrė Vegos Kavaliauskaitės ir Jurijaus Veklenko, Kristupo Kerulio ir Monikos Linkytės, Rusnės Varanavičiūtės ir Dainoto Varno bei Onutės Mingės Slušnytės ir Ievos Zasimauskaitės duetai.

Stelos pasirodymą galima pamatyti čia:

VIDEO: Stela Švenčionytė - River | Dainuok su manim

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius