Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2018 07 23

Džordana Butkutė išpildys publikos prašymą – koncerte skambės tik didžiausi hitai

Džordana Butkutė tituluojama viena populiariausių visų laikų Lietuvos atlikėjų. Jos koncertuose besilankantys gerbėjai žino – dainininkė scenoje atiduoda visas jėgas, o pasirodymai nepalieka abejingų. Jau rugpjūčio 11 dieną atlikėja surengs vienintelį ir nepamirštamą geriausių dainų šou Klaipėdoje, kruizinių laivų terminale stūksančiame elinge „Elingas.lt“.
Džordana Butkutė
Džordana Butkutė / Ryčio Šeškaičio nuotr.

Koncerte bus atliekami didžiausi Dž.Butkutės hitai, kuriuos atlikėja yra sudainavusi per visą savo muzikinę karjerą. Kai kurie iš jų suskambės naujai – taip, kaip dar nė vienas gerbėjas nėra girdėjęs.

„Žmonės koncertuose nori girdėti senus Džordanos Butkutės hitus. Todėl nusprendėme negroti naujų, mažai girdėtų dainų. Visą vakarą skambės tik didžiausi hitai: seniausios ir naujos, tačiau klausytojų širdis užkariavusios dainos. Kai kurios iš dainų skamba scenoje jau 30 metų, tačiau gerbėjai iki šiol jas labai myli“, – pasakoja dainininkės sutuoktinis ir vadybininkas Elegijus Strasevičius.

„Nemylėjau tavęs“, „Dėl tavęs“, „Vienas namuose“, „Tavęs ieškojo mama“ – tai vienos populiariausių ir dažniausiai gerbėjų prašomos atlikti Džordanos dainos. Jas atlikėja sudainuos koncerte Klaipėdoje.

„Su šiomis dainomis yra užaugusios kartos, todėl nenuostabu, kad koncertuose jas dainuoja visi. Emocija būna nereali. Šiame koncerte bandysime papirkti publika ne scenografija, o muzika. Būtent publikos širdį jau užkariavusios dainos bus šio koncerto išskirtinumas. Nebandysime priblokšti techniniais sprendimais, šį kartą svarbiausia bus muzika“, – sako E.Strasevičius.

Jau keletą savaičių Dž. Butkutė kartu su grupe repetuoja Klaipėdos koncerto programą. Tai vienintelis atlikėjos koncertas vasaros metu, todėl ji nekantrauja, kada galės susitikti su savo gerbėjais.

„Ne gėlės man yra svarbiausia. Tiesa, jų gaunu labai daug, visi namai skęsta gėlėse. Prireikia nemažai valandų, kol su Elegijumi jas sumerkiame. Didžiausias džiaugsmas – gerbėjų šiluma, kurią žmonės man dovanoja“, – šypsosi dainininkė. Įsigyti bilietus į rugpjūčio 11 dienos koncertą „Elingas.lt“ galima svetainėje „Bilietai.lt“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius